Bosnjo93 0 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, razmisljam koji motor da uzmem od 600cc mislim se oko Suzukia gsx 600f (katana) ,Suzuki gs 500, Yamaha fzr 600, i tako nesto do 1000 eura. Sta mislite koji je najbolji, zanima me snaga i potrosnja najvise. Visok sam 1,73 ,tezak 100kg Sledece godine polazem i pravac Alpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 1, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, najbolje da potrazis u svom okruzenju ljude koji poseduju te motocikle, pa popricas sa njima, sednes na njih pa sam utvrdis koji ti najvise odgovara ( koji ti je najudobniji ) . Tvoja visina i tezina znace, ali ne puno jer neko drugi iste visine i tezine moze imati duze ili krace ruke, noge od tebe, pa samim tim ce te se sasvim razlicito osecati na istom motoru . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosnjo93 0 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: Honda nsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, najbolje da potrazis u svom okruzenju ljude koji poseduju te motocikle, pa popricas sa njima, sednes na njih pa sam utvrdis koji ti najvise odgovara ( koji ti je najudobniji ) . Tvoja visina i tezina znace, ali ne puno jer neko drugi iste visine i tezine moze imati duze ili krace ruke, noge od tebe, pa samim tim ce te se sasvim razlicito osecati na istom motoru . Sta mislis o Kawasakiu zephyr 550 1992 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga imao, meni na oko lep motor. Trebalo bi da ti odgovara za tvoje gabarite, ipak - treba prvo sesti na njega pa videti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da imas jos love sa strane, jer sam gotovo ubedjen da te posle kupovine jedne takve sprave ceka oooooozbiljan servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 4, 2016 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Za početnika najbolje što jači i što stariji motor. Ako nađeš dobru Kavu GPZ 1100 ili sličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Jun 4, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Trazi xj600 model od 1992, ja imam takvog moj je 1995. Iste smo visine samo sto dam ja tezak 80 plus zena kofer sve skupa nekih 160 kad sam natovaren, potrosnja ne prelazi 6 l. Solo voznja prosjek 4 l. Izuzetan motor sve pohvale s moje strane. Послато са HTC Desire 320 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...