Sloba Hyosung 0 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hyosung Prijavi odgovor kao problematičan Cap forumasi interesuje me da li neko zna gde mogu da popravim namotaje paljenja za skater, I ko to moze najbolje da uradi? cuo Sam da neka Tanja na bezaniji ili gde vec to radi, to mi rekli iz ovlascenog servisa. ako neko zna nek javi. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6611 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6530 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zovi tu neku Tanju pa pitaj. 064/1101976 Ako ti se javi muski glas nemoj da se prepadnes . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Cap forumasi interesuje me da li neko zna gde mogu da popravim namotaje paljenja za skater, I ko to moze najbolje da uradi? cuo Sam da neka Tanja na bezaniji ili gde vec to radi, to mi rekli iz ovlascenog servisa. ako neko zna nek javi. pozz Iskljuci samo Spelling&Grammar check na telefonu ili kompjuteru odakle god da pises, posto ti pravi malo probleme prilikom kucanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sloba Hyosung 0 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hyosung Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari u ponedeljak je paljenje gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jun 3, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A mogao bi i da se predstavis, ovaj podforum sluzi za to. Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...