Clyde 182 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan U noci izmedju nedelje i ponedeljka neidentifikovano vozilo udarilo je moj motocikl parkiran na trotoaru i naravno pobeglo, Pogodio mi je motor negde oko sredine desne strane, okrenuo ga za 90 stepeni i bacio na levi bok. Ostecenje nije strasno, vecina ce se srediti poliranjem i skidanjem njegove farbe sa mojih delova motora, slajderi i kofer su me spasili. Iskrivio je malo nozicu kocnice, ali je ista odmah vracena na mesto okastim kljucem 32 :-) Uglavnom mnogo ruzan osecaj kad ujutru pogledas kroz prozor i vidis da nesto nije OK, i da motor nije kako si ga ostavio... Pritom mi je komsija koji radi u trafici rekao da je oko pola 7 dolazila patrola iz stanice Cukarica, pa sam morao da zovem saobracajce da naprave zapisnik. Da ne bude da sam se pijan polupao u toku noci i ostavio motor poprecen na trotoaru. Uglavnom fini saobracajac mi je rekao da jedino ja mogu da nadjem vozilo. Oni time nece da se bave... P.S. U subotu tokom pauze u Topoli neko mi je iscupao plastiku sa prekidaca za migavce, pa ako neko ima viska ja necu da otimama. Platicu koliko treba, u novcu ili pivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jebem ti stoku ljubomornu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 31, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan STOKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 31, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Progonjen osecajem krivice da je propast mojih pregovora oko kupovine garaze doprinela ovome potrudicu se da pomognem koliko mogu, trebalo bi da imam tu plastiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 1, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Ih komso, pa nije bas tvoja krivica. Ako isceprkas negde plastiku bicu veoma zahvalan, a definitivno moramo da nadjemo neku garazu u kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 1, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @hard rock Sto ljubomornu? Mislis napio se sto ga zena vara? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Jun 1, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi moglo da pase. Treba mi samo plastika poluge migavca, samo mi je to neko iscupao pa je ostao mali metal kojim palim migavce sad. Ne treba mi ceo sklop, ostalo je sve OK. Saljem ti broj na PP pa da se nadjemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...