GunnerHan 107 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor iz naslova '99 god (uvoz ch) 20000+ km Registracija istekla (5000 din) Dva kljuca Gume odlicne Lanac, lancanici takodje dobri Moze da se vidi, proba u Vladicinom Hanu Prodaja zbog kupovine auta tako da u obzir dolazi i zamena za Mercedes do 2500e Cena 1350e Ako zelite jos slika ili da vam nesto posebno slikam tu sam, možete da me kontaktirate i na telefon 061/471-3250 (viber,whatsapp) Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Zamena samo za novac.. Moze cenkanje Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan UP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 6, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor iz komsiluka, preporuke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1258e AKTUELNOO Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Avgust 22, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO MOZE LOCK Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...