Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Juče seo na KLE 500, jedva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12602 Napisano Maj 27, 2016 Ne silazi, 7343 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu mnogo je 10cm. BMW F650 nije visok, cak se prodavao i fabricki spusten. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj F650GS sto rece Alekre...mozda Aprilia Pegaso kada se malo odelje sediste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 27, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A da odes do ortopeda da ti produzi noge ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Cccccc, izgleda da moraju štikle ipak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je SLR 650 najnizi ali je i jos manje enduro cak i od od navedenih, javi se na PP ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 27, 2016 (promenjeno) Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaahhahahahahahahaha! Dobra fora. Nisam razumeo da li pitas generalno ili si sada u procesu kupovine. Pre neki dan je postavljena tema, kolega DarkoVersys prodaje Versysa 650 sa spustenim sedistem jer je i on nizi rastom pa ga je spustao malo. Motor stvarno za svaku preporuku kako je odrzavan. Evo teme http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113979-kawasaki-versys-650-na-prodaju/ Promenio Maj 27, 2016 član tatkonadzeja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A jbg..... treba imat' skill-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Pitam generalno, razmišljam o kupovini nekog do 500 kubika , ali tek sledeće godine, najpre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Постоје ти пит-бајкови... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ako gledas da kupis nesto do 500cc onda uzmi KLE,preradom sedista i jos nekih sitnica spustices ga na zeljenu visinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A koliko si visok ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan 175 + inč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan PA vidi ja sam 178 ali imam krace noge od ostalih . Pa vozio sve i svasta , Sada 1150gs , bitno da bar jednom nogom mozes da dohvatih. Kad prevazidjes strah sve ce biti lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6073 Napisano Maj 27, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako neces da preradjujes sediste ili visinu samog motora,onda motori cija je visina sedista 80cm po fabrickim specifikacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci na korisnim savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze sa tom visinom mozes bilo koji motor da vozis,ja sam 177 cm visok i provozao (probao) sam dosta visokih motora. Ja ne bih stanjivao sediste bice ti neudobnije,pre bih kao Darko Versys spustio motor,poznajem licno coveka-nizi je od tebe. Ako mene pitas ni on nije morao da ga spusta,problem mu je koliko ja znam predstavljalo "hodanje" unazad sa motorom prilikom isparkiravanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Aj, polako , da naučim ponešto, pa će probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Maj 27, 2016 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' možeš na KLE-u dohvatiti zemlju prstima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Transalpa sa 178cm visine bez problema (osim kada moram u rikverc) tako da to I nije neki problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 28, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 175 + inč Daj ne zajebavaj. Da sam ja toliko visok bio bih srecan ko kuće u mesari. Ja sam visok 170 i žilet. Pa vozim F800 GS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Dohvatam prstićima sa KLE-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 28, 2016 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je ok. Iskreni dupe na jednu stranu i time dobijas oslonac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Dohvatam prstićima sa KLE-a Tek sam počeo sa motorima, videću vremenom, jedino mi smeta što se ne osdćam sigurno kada dohvatim samo prstima patos, a motor 200kg kupi Kawasaki ER5 icu, ima istu masinu ko KLE a nizak je motor, ili suzuki 500gs... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...