mrle 8577 Napisano Maj 20, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, kupujem zadnji amortizer za ER5. Potreban kolegi, 0641243011, Marko ili možete i mene da cimnete na 0641243329, Marko Mrle ili pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ili oba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba li ovaj amortizer ili ne treba !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Maj 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Taj moj kolega se ne razume, ali uopšte u motore, ali vozi. Majstor mu je rekao da mu ne valja amortizer, ali ovaj ludak ne zna koji... Juče mi reče da će da te zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pa er5 ima dva pozadi, isti su tako da nema lvi desni svejedno je skoje strane se montira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...