Ivan@Ö 62 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, usled kupovine novog Givi kofera (Maxia 3 v56), prodajem svoj 2,5 godine star topcase. Stanje - standardno, korisceno u normalnim gradskim uslovima + nekoliko kracih voznji po Austriji. Usled gradske voznje nastale su i sitne ogrebotine na levoj strani, plus od ranziranja u garazi (zakacio sam par puta betonski stub priligom izguravanja motora). Dankle, nista ozbiljno... Kofer nema nikakvu dodatnu opremu, nema naslon za ledja, nema gepek... Ploca za montazu takodje nije na prodaju (sobzirom da mi treba za novi kofer). Zamene slabo dolaze u obzir. Racun i granacija idu uz kofer, posto sam dobio 5 godina garancije uz njega. Placen pre 2,5 godine 230€ u Austriji. Cena 130€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Maj 21, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to monokey ili monolock? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sve ostale maxie u pitanju je monokey Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, slabo se razumem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za 120€... A moze i sa Monokey plocom za 140€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma. Moze lock Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...