Zmajče 94 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, ja sam Bojana, imam 18 godina i trenutno živim u Šapcu.. Od malih nogu sam počela da posećujem moto skupove i kao mala sam iskazivala ljubav prema motorima. Na žalost, još uvek nemam jedan, ali planiram tokom leta da polažem za kategoriju A. Trenutno sam maturant Škole Primenjenih Umetnosti u Šapcu i nadam se budući student FPN-a u Beogradu. Volonterski radim kao reporter i radio voditelj za RTV Šabac.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 17, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano Maj 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Добродошла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, bajkerko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan lepo, zaista! dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15565 Napisano Maj 18, 2016 moto merkat °°, 4974 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i pozdrav za zrelu odluku da prvo polozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Haha hvala svima.. Pa realno, prvo da položim pa ćemo lako za ljubimca Inače radim na radio Šapcu nisam toliko na tv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla zemljakinjo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 18, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan A2, dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 19, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zemljak, mogli smo popiti neko pivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, mislim da cu stici u Šabac skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Maj 19, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Maj 19, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 19, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...