dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 17, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Zovem se Dragan, zivim u Beogradu i resio sam da se pod stare dane (42) castim motorom. Kao klinac sam porastao na APN6 i nedostaje mi taj osecaj slobode. Trenutno nemam motor i planiram da kupim ako se uklope zelje i budzet. Visok sam (197) i zelim motor za duza putovanja na asvaltu, verovatno vikend voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobrodosao! Srecno Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Kada padne motor postavi neku sliku , pohvali se da vidimo i mi . Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 17, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Prvo da se opremim/zastitim pa onda motor, a posle i slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Kada padne motor postavi neku sliku , pohvali se da vidimo i mi . Pozz! Mozda bolje da postavis sliku pre nego padne☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan ....a moz i takoo ( sto kaze cigo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sta pod stare dane, 15god. sam stariji i sad mi je pravo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, uvek je pravo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 81 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda rd 04, Vespa px 200e Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, uvek je pravo vreme. Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 18, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i da se sto pre pocastis motorcetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Maj 18, 2016 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...