Nemus 1332 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu CB 450. Drugar dobio u nekoj kompenzaciji, ja uzeo od njega ali sam umedjuvremenu video da motor nije za mene.Jednostavno ne volim ovakve motore i to je razlog prodaje. Prethodni vlasnik je radio neku polu generalnu i motor zaista jako lepo radi, uzevši u obzir godište.On ga je i farbao, moglo je to i mnogo bolje ali opet nije tako strašno. Ono što treba odmah uraditi je zamena prednje gume jer je katastrofa i semernig jednog amortizera.Primetio sam i da ulje malo kaplje na crevu iz hladnjaka u ulazu u blok.Verujem da samo treba zameniti dihtung. Inače je uljno hladjenje. Motor je dugo stajao bez goriva u rezervoaru tako da je potrebno i malo se pozabaviti sa rdjom u rezervoaru. To je sve od ulaganja i nedostataka ovog motora.Bar koliko sam ja primetio. Motor je odjavljen i vodi se na prethodnog vlasnika.Zainteresovanog kupca mogu mojim kolima odvesti do Kikinde da se uradi prevod i kupoprodajni ugovor. Generalno odlična osnova za sredjivanje u tom duhu je i cena od 650 e. Godište je 1988, za sve skeptike samo da napomenem da motor nije mator nego u najboljim godinama.Ima iskustvo i spreman je i raspoložen da prevali još mnogo kilometara. Moj broj telefona: 060/17-07-002 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 17, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepota Srećno s prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Stavi malo veće slike, ove su nesto male. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lorde Fandjo klikni na sliku i otvara se u punoj veličini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Meni onda ne valja sokoćalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...