podunavac 2 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 16 postova Motocikl: GSX-R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Prodao sam svoju kacigu jer mi se malo raširila i postala je velika.Sada se javio problem oko izbora nove kacige.Planiram da potrošim do 150e.Problem je što kacigu ne mogu da probam jer u blizini nema prodavnica pa bi morao da idem za BG a tamo jaaako retko idem.Gledao sam sledeće:Airoh Pit OneLS2 stream lunarMT Blade Alpha MT revenge Limited EVOScorpion exo 400-410Vozim GSX-R uglavnom na kraće relacije, dva puta godišnje napravim 150-200 km u jednom pravcu to je ono najdalje za sada. I vozim van ograničenja... (ovo je samo radi kacige ne trebaju mi saveti oko toga, znam sve već) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 16, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupi braincap da budeš faca... ionako voziš van ograničenja i ponosiš se time... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 16, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sve od navedenog ti je njesra za brzu voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan shoei xr1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3468 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Koju god da kupiš bez probanja velike su šanse da se zajebeš.. I kad je probaš u prodavnici da l ti leži lepo na glavi, sledeći problem može da sačeka u vožnji, da je možda bučna ili jednostavno ne odgovara položaju u kom se sedi na tvom motoru. Najbolja varijanta je ako imaš da pozajmiš od nekog kacigu pa je isprobaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sehrz 8 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: koprivnica Motocikl: shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Premier Monza i scorpion Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam mt revenge evo, extra kaciga 5 zvezdica na sharp testu povoljna cena. Extra laka, sve preporuke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3468 Napisano Maj 17, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Shark S900 na amazonu platio 150e. Pinlok, naocare za sunce, vazdusni jastuci, kaciga u boji. Ako ti deluje zanimljivo pogledaj i to.. Samo obrati pažnju na Sharkove veličine, ja nosim M a ovu sam uzeo S, M mi je prevelika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...