miksamgm 1068 Napisano Maj 15, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem malecki ATV Kupljen u septembru 2015 Vozen ukupno 20puta(verovatno nije ni toliko),potrosio 2 still-ove bocice ulja za mesavinu. Ukupno oko 9l mesavine.Sa jednom bocicom sam mesao 4.5l benzina i to je savrsena mesavina,odlicno podmazuje,nedimi mnogo,a nikad nezamasti svecicu. Jednom je menjan kanap-poteznica(povukao sam ko sivonja i iscupao je)popravka je trajala 5minuta,poteznica nova 800din. I jednom su menjane oprugice na kvacilu(posao od 10minuta sa jednim imbusom i klestama),oprugica jedna 200din. Atv nije vozen od februara,tad je klinac pao sa njega(nije se povredio,pao na travu) i od tada nije bas raspolozen za voznju.U medjuvremenu dobio bicikl i naucio da vozi,tako da ga kvad vise nezanima. U odlicnom je stanju,sve radi,sve ispravno,nista netreba da se namesta ili popravlja.Ima jednu puciju na plastici kod rezervoara duzine 10cm koja nesmeta nicemu,ali se vidi,pa je red da navedem. Platio sam ga 360e,prodajem za 250e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 18, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...