SHeLLe 850 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja seo malo da probam ove nove kofere, cistonda ne "fataju" prasinu kuci I odelo naravno Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi cekamo da ti pises, ipak ti to bolje. Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sve ti znas , kao veliki. Nego ja da sam hteo da pisem bio bi pisac a ne ono sto jesam... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put u Tikistan, brate Sheki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bruno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Odelo dobro, koferi legli kao ludi, gume jos bolje a sve ostalo moze da se cita na .... Natam-navam a gde - videcemo https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fforum%2Ebjbikers%2Ecom%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F114364-Natam-navam-a-gde---videcemo&share_tid=114364&share_fid=12215&share_type=t Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 17, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Natam-navam a gde - videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jun 17, 2016 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ubilježim,da ovaj putopis pročitam kući u miru!! U firmi mi ne daju......,miriše mi na pravu stvar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1381 Napisano Jun 18, 2016 prisutan, 1169 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pročitao u cugu,a svaka ti čast!! Uz sve nedaće na kraju ispade sve dobro,mimo zajebancije sa policijom,putovanje je bilo extra!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo za onog baksuza sto proziva Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Za vas sa slabo srce zabranjeno gledanje. Idite kod drugih na putopis pa gledajte spomenike i muzeje Sent from my iPhone using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj stand A evo i pogled ma juznu stranu hemisFere Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kod druge slike bilo brzo opaljivanje. Nije bilo vremena za izoštravanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ova sto lezi videla da muljam tel po rukama pa obukla top A sutra cu gopro. Ona je izmisljena za ove stvari Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jun 18, 2016 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj stand Image1466253681.891941.jpg A evo i pogled ma juznu stranu hemisFere Sent from my iPhone using Tapatalk I tata bi sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...