FreeSpirit 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Die Beste ,bravo ,mega (izleti su 2x mega) PS A za savet dana- ako pucate iz R-a najbolje je da sacekate do veceri i da ga palite ispred satora na gurku,po blatu je efekat jos duplo bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Babane i ostali... Svaka Cast na organizaciji.Ja jesam iz S.Mitrovice i mozda ce neko po misliti da drzim stranu kolegama iz MC Srem,ali to nije tacno.Nisam clan kluba,ali zaista moram da ih pohvalim za sjajnu organizaciju .Tolika guzva,ludilo,1000 motora...pa ljudi neko je morao da ostane bez pasulja. Jedino sto je meni zasmetalo na susretu jesu ..... kako iz zovete pucaci.E to necu moci nikad da razumem.I sto je najgore,kad neko pocne da puca okupi se narod i slika mobilnim telefonima ??? Ako bi neko mogao da mi objasni koja je svrha tog izdrk...nja bio bih mu zahvalan. Jos jedna stvar.Primetio sam dosta roditelja sa malom decom...jedan gura bebu u kolicima a dete nema vise od godinu dana i prolazi pored motora a ovaj pocne da puca...dete se istraumiralo,pocelo da vristi.Po meni treba roditeljima skrenuti paznju da to nije mesto gde se vode mala deca. Ja mog sina nisam mogao da odvedem kuci,ali on je malo stariji i ne boji se ni Svetog Petra,a jos je poceo i pivo da pije na susretima :D Ocena skupa: cista 10 (mada su po meni igracice morale biti malo masnije ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jeli...jel ovaj "mali" onaj shto je bio,a onda vishe nije, a sad hoce ali nece obaveze? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rok1679 0 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kisovec, SLOWENIEN Prijavi odgovor kao problematičan Imate nekoliko slika ovde: http://www.mk-atrans.si/?q=fotografije Nadam se da nece biti zamjerke, jer sam zadnih nekoliko slika pozajmio sa ove stranice. Meni i mojoj djevojci bilo je Super i još se vidimo. Još jednom da kažem hvala na svemu. Pozdrav, Rok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jeli...jel ovaj "mali" onaj shto je bio,a onda vishe nije, a sad hoce ali nece obaveze? ;D ;D ;D ;D Jos cudnije,hoce obaveze a nece... ;D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 6, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh...tek sad sam primetio :o Pa njemu bolju sharu imaju cipele,nego gume! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 6, 2008 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za organizatore i za sve koji su bili na skupu . Ja bio u subotu, iskiso, ostao bez suljpe ;D ali mi srce bilo puno, druzenje, muzika sve je bilo ekstra . Sledece godine idem ali od pocetka skupa . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto su organizatori ulozili puno truda a priroda im nije bila naklonjena u udarnom danu. Medjutim evo i dobronamernih kritika kako bi sledece godine bilo besprekorno. 1. Doterajte buldozer pa poravnajte malo onaj teren desno od ulaza.I sa leve stran bi moglo da se naspe 10 -ak kamiona zemlje,da se povalja i zasadi trava. Kada je vlazno i kada su motori teski ili R-ovi ,pakleno je uci i izaci sa terena. 2. Predpostavljam da ono parce zemljista ispred zice kod ulaza je opstinsko vlasnistvo. Trazite dozvolu da se prosirite na 4 dana tako sto cete samo skinuti zicu sa svoje ograde. Svake godine je sve vise motora i to postaje vasa boljka (nedovoljno prostora). 3. Urediti nacin parkiranja motora. Parkira gde ko hoce,zatvara prostor za druge i zatvara se prostor za ulazak novih. A o izlasku vec parkiranih da ne govorim ( ja sam se provlacio iza one prikolice sa motorima da bih mogao do grada).Dobrom organizacijom parkinga ne bi bilo problema oko mesta i ne bi bilo zagusenja prilikom ulaza i izlaza. 4.Defile je bio katastrofalan. Znam da je to zbog pruge,tj. rampe koja je bila spustena. Ljudi posli u defile,izgubili strpljenje,pocela kisa,oni stoje i hteli su da se vrate u kamp. Sa druge strane ovi iz kampa hoce u defile tako da je bio status qvo na ulazu u trajanju od sat vremena. Treba iznaci nacin da se ta pruga izbegne ili pratite vozni red pa "hvatajte" kada je rampa podignuta. Narode Mitrovacki, ovo su zaista dobronamerne kritike,ja sam se lepo proveo i pored ovih "nevolja", ali mozete misliti kako bi tek bilo meni i ostalima da nema ovih gore navedenih primedbi. POZDRAV!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 6, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene malo slika: Izlet na Zasavicu - petak: Petak u kampu: Gevin iz UK i Bojan (Brothersi) Gosti iz Slovacke: Joseph, David (UK), Steve (UK), quasaar Mikica sa lepsom polovinom: Ovu dvojicu do mene nema ko ne zna, suvisno objasnjavanje Koja jedinica mere je veca od hektolitra? Subota: Dusan (ako se ne varam) SLO i Pit: Markone i Djeneral: Helena: Federfufna i Bata: Samuraaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za organizatore i za sve koji su bili na skupu . Ja bio u subotu, iskiso, ostao bez suljpe ;D ali mi srce bilo puno, druzenje, muzika sve je bilo ekstra . Sledece godine idem ali od pocetka skupa . Eee,da si dosao u cetvrtak...Od 14 h do ujutro u 02 se pekao besplatan rostilj non-stop. Svi koji su prespavali su dobili besplatne narukvice - znaci ulaz free. Oni su prosli " najbolje " : - petak je bio urnebesan,podnosljiva guzva,lepo vreme koncerti,igracice u kavezima,izlet u Zasavicu i tamo mezence sa rakijom i besplatna voznja brodom,a po povratku sremacki paprikas. - subota : izlet u manasir petkovicu,dalje voznja do vile Ravne,a tamo kulenje,kobasice od divljaci i dosta tecnosti.Za rucak cuveni pasulj iz tri oranije .Uvece naravno koncert i sve ostalo... -nedelja : besplatana burek za dorucak i kafa za srecan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle 2X, Crna Mrlja i Mikica. Face sve govore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam i moju prvu ljubav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ludo burazuru, ludo ;D Hvala organizatorima za ovako dobar skup. Sve pomenute primedbe su na mestu ali su nistavne u odnosu na atmosferu koja je bila super od pocetka do kraja. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GVOZDENA 2 2 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za MK Srem od clanica MK.Gvozdene - Sabac. Sto se tice skupa , odusevljene smo, pogotovo izborom bendova. Svake godine ste sve bolji i bolji. Vidimo se u Sapcu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 7, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Deo atmosfere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan imam samo jedno da kazem SVAKA CAST MC Silver Wings ima same pohvale a svi ovi nedostaci o kojima vi pricate uopste nisu uticale na dobar provod hvala jos jednom svim organizatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MC Srem - kolaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rockhead 6 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zitat : Zizsimpaticna zurka i DOBRA svirka austrijsko srpskog benda kom cak ni ime neznam .... Pozdrav mi smo Band Rockhead iz Beca nasa strana na netu je www.rockhead.at ajda pa i posetije bi ce uskoro i forum na srpski jezik Kao sto sam vec u jednim drugim forumu piso Mi se zahvaljuemu Klubu MC Sremu pogotovo Pretsedniku Kolibaru Milenku, Podpretsedniku Nedic Alexandru i Sekretaru Miroslavu za Mogucnost da sviramo na Susret u Srbiji Zahvalujemo se dalje i pogotovo Tomislavu Cerovcecu, Zoranu Kovacevicu i Rade Relicu Hvala (za Pivo na Sceni ) za sve sto ste nam ucinili i to je bilo mnogo vise neg sto smo mi a i sigurno i vi ocekivali za vreme naseg gostovanja na susretu Skup vam je bio prva Liga Respekt, Ljubav i Druzenje u tom Smislu Zelim vam sve najbolje za buduce Skupove i nadam se da se i vidom na kojim u boducnosti Izvestaj o tim Skupu i o buducim skupovima di mi budemo ce bice izjavljen u sledecem Broju u Magazinu Biker in Österreich i mi se nadamo da ce se jos vise bajkeri iz austrije i nemacke za skupove u srbiji i celom balkanu interesovati Snimak nase svirke ce uskoro bite na nasoj strani i na youtube da se gleda jedva cekamo da ge dobijemo u ruke a moje svabe i moj slovak isto kao i ja idu sa osmehom na licu na spavanje i sa slikama od ti dozivljaja koji smo imali na nasem izletu u srbiju ;D Pozdrav iz Beca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 8, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni skup je bio super, bio sam u subotu veče. Gomila motora, puno poznatih mi faca... Ono što mi se nije svidelo je hrana tj konkretno pljeskavice koje su bile providne (150din) te sam morao da idem do grada da jedem. Druga stvar je: dok se spremao bend koji će da svira ZZ top muziku, na razglasu je išla upravo ta muzika pa me je ubrzo smorila kad su majstori počeli da sviraju a trebalo im je dugo da se postave na binu... I to je sve, ostalo je kao što sam rekao bilo super. Nigde nisam video toliko pešaka da dolazi na skup kao ovde, za pohvalu stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ako se ja dobro secam, bonovi su bili 30din. a pljeskavice i kobisice nisu bile 5 bonova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 9, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, 4 bona tokom dana, mozda su uvece naprasno poskupele i te ultratanke pljeskavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 981 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Po meni skup je bio super, bio sam u subotu veče. Gomila motora, puno poznatih mi faca... Ono što mi se nije svidelo je hrana tj konkretno pljeskavice koje su bile providne (150din) te sam morao da idem do grada da jedem. Druga stvar je: dok se spremao bend koji će da svira ZZ top muziku, na razglasu je išla upravo ta muzika pa me je ubrzo smorila kad su majstori počeli da sviraju a trebalo im je dugo da se postave na binu... I to je sve, ostalo je kao što sam rekao bilo super. Nigde nisam video toliko pešaka da dolazi na skup kao ovde, za pohvalu stvarno Pleskavice su bile malo manje,ali su zato lepinje bile bajate :D :D :D majstor za pljeskavice se zove Shuca :D malopre sam ga sreo u gradu,kaze kupio bi motor.Sad znam i odakle mu pare :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo vaskrsli od kako smo izgoreli krecemo po skupovima. ;D Ekipa je verovatno vec stigla u Umag.Ostali krecemo sutra:Nis,Sokolac... Vidimo seeeeeeeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...