Guest gordanmg Napisano Maj 1, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan U Mitrovici sve gori. Svaka cast organizatorima. Obeliks jos uvek nije sma ko veprica ha ha ha. Stasi hteo da kazes u drugoj recenici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1431 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno da Obelix nije smazao kojeg veprica...al je smazao njegova slova Ili da Obelix nije smako veprica...to je verovatnije ;D Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se nego sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra mi stizu najavljeni prijatelji iz MK" Bestije" Zadar. Dolaze pravo u Mitrovicu!!! Dobro dosli !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1.maj je u kampu MC Srem proslavljen kako i dolikuje,uz masu prijatelja,gomilu klope i jos vise pica. Klempa je ispecen . 250 kg mesa se peklo na rostilju od 14 do posle 23h. A motora je bilo... [img http:// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu Vidim da je sve pocelo kako valja.Bezim sa svadbe sutra vece i eto me u SM taman na vreme oko 21-22 sata. Sta da radim: sestra mi je porucila da se udaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1431 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu drustvo krece iz Novog Sada (tu se okupljamo) pa idemo prvo u BG na akciju, posle toga bi krenuli za Mitrovicu s tim da je u planu da na skupu budemo do 15h. Ako je neko zainteresovan da ide sa nama neka se javi, moj mob je 063 530039. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bio sinoc. Doshao oko 20 h i ekipa je bila uveliko "rashtimovana"...hahaha Dobro poznate face,dobro organizovan domacin...bez ulaza,free klopa,jeftino pice... Meni sjupr! Jedina zamerka je na nedovoljno postavljenih tabli do kampa i ne ogradjeni deo za motore,ali kako sam chuo to ce danas biti resheno! Bice dobra feshta,u to ne sumljam!!! Vratili se brat Mina i ja neshto iza ponoci...pokisli smo kao mishevi,ali profin chudesni napitak je uchinio da sam danas "k'o dobar dan"! ps.a ko je taj Obelix....svi prichate a ja ga ne vidoh! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI UPOMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GORIIIII SREEEEM!!!!!! :D :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ps.a ko je taj Obelix....svi prichate a ja ga ne vidoh! ZARE iz Bijeljine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se vratih i mogu vam reci EXTRA provod i extra ekipa. Videh i neki konvoj tj neku prikolicetinu natovarenu nekim motorima, dotero neki sa dzipom al neznam ko je, pa nek se javi :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan I ja dolazim oko pet-sest po podne. Vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo sutra (verovatno)oko 10 dolazi nas 10ak..... I ja na novoj spravi.... Naravno sa mnom i Marija..... pozdrav i vidimo se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Molba domacinima koji su clanovi BJB-a da negde obeleze mesto gde se mozemo svi sresti i upoznati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno otvaranje skupa 2008. Izlet br.1 Gooorii !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sada se vratih sa skupa i iskreno bilo je extra......Upoznao sam jednog clana BJB pogadjajte koga.... da vam pomognem evo slicica...;D Malo pasulja.... I malo atmosvere iz satora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Doda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sada sam se upravo vratio samo sto sam skinuo opremu i ajde da stavim slike,bilo je super provod samo je kisa malo pokvarila koja je u prejkidima padala evo jedne ideje kako da se zastitis od kise n a ovaj motor je sluzio za mucenje turiranje i naravno pucanje bez toga se nemoze ko je ostao veceras da prespava reci ce da li je motor do jutra propisao ulje a bila je i najnovija desetka naravno kawa stigla ispod cekica pravo na susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa stola je od momka iz Prokuplja,inace on je serviser i prosle god mu je zakucao na skupu u S.Mitrovici...... Ima i motor pored toga a ovaj mu sluzi samo za izivljavanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bas se simpaticno izivljavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bio kratko, i bilo mi lepo za to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Doda? Doda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 3, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Molba domacinima koji su clanovi BJB-a da negde obeleze mesto gde se mozemo svi sresti i upoznati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijatelju potrudi se da u sapcu ovu ideju sprovedes u delo. Ja dolazim. A malo pre sam stigao iz "Sirmiuma", malo pokisao ali nista strasno (mrzelo me da navlacim kisno odelo). Skup odlican samo je jedan bio problem :"Guzva" ;D, mislim da sam lamelu spalio probijajuci se kroz masu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa stola je od momka iz Prokuplja,inace on je serviser i prosle god mu je zakucao na skupu u S.Mitrovici...... Ima i motor pored toga a ovaj mu sluzi samo za izivljavanje.... Malo si se zajebo, jes prosle godine bile prokupacke table al je vlasnik iz Sapca i ovo je drugi motor od istog vlasnika. Dosta ljudi ga zna kao Bocca ili Serif. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Molba domacinima koji su clanovi BJB-a da negde obeleze mesto gde se mozemo svi sresti i upoznati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijatelju potrudi se da u sapcu ovu ideju sprovedes u delo. Ja dolazim. A malo pre sam stigao iz "Sirmiuma", malo pokisao ali nista strasno (mrzelo me da navlacim kisno odelo). Skup odlican samo je jedan bio problem :"Guzva" ;D, mislim da sam lamelu spalio probijajuci se kroz masu ;D ;D ;D Nadam se da vas necu izneveriti i svi su dobrodosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...