Jump to content

Moto Zajednica

SEIKO 5 Automatic - CIFER

Recommended Posts

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Postovanje kolege!!!

Hajde da pokusam i ovde:
Posedujem rucni sat Seiko 5 Automatic. Broj sa poklopca je 6309-8920. Dobio sam ga na poklon krajem 80-tih od roditelja za 18.rodjendan, te mi je veoma drag.
Elem, sat je ispravan, ali mi je ploca sa brojkicama - cifer dosta ostecena (pokusaj samostalne opravke). Moja ploca je tamno sive - skoro crne boje, pa bi me interesovala neka tamnija varijanta, ukoliko je moguce pronaci je. Zeleo bih sat vratiti u sto pribliznije stanje originalnom. Nozice za ucvrscivanje ploce-cifera se nalaze kod broja 11 i izmedju brojeva 5 i 6. Kljuc je u pravcu broja 3. Brojke su tanke crtice, osim 12-tice koja je nesto deblja.
Pitanje: Imate li neku plocu - cifer koja bi se mogla ugraditi na moj sat, i ako je imate, koja je boja u pitanju, i, naravno, cena?

Fotografiju sam skinuo sa neta, i priblizna je satu koji posedujem. Varijacije u boji mogu doci u obzir.
Pozdrav - Nenad Kladovo.

063/80-90-314 post-9080-0-07778500-1463002689.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Klasika za sva vremena,ja sam nasledio od matorog jedan ali sa belom pozadinom mada odavno ne radi treba da se odradi servis koji je oko 30e.

Ja sam servisirao druge satove kod jednog vrsnog časovničara koji se nalazi u Novom Sadu Železnička ulica progooglaj na netu za broj pošto,sam ga zagubio možda ima delova ili pogledaj na forumu svetsatova.

Poz

• Drug član, 1484 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Pokusao na nekoliko sajtova, oglasa, i kod vise servisera. Za sada postoji mogucnost samo porudzbine uz avans od 50% (oko 30e), uz cekanje od oko 2 meseca... Malo mi je mnogo - svega.

Ukoliko neko ipak negde izbunari nesto sto bi vise odgovaralo, slobodno neka javi.

Okacinjem fotke satova bas onakvih kakav je moj: Pa, mozda se odnekud pojavi cifer, sat, ideja, preporuka...

post-9080-0-65655600-1463458294.jpg post-9080-0-46275300-1463458315.jpg

Mogucnost kupovine i celog sata, koji bi mogao posluziti kao donator delova, naravno, po razumnoj ceni...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja