uketic 61 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem hondu nx 250 1992 god.Vodi se na 12,5kw bio švajcarac.Vodeno hladjenje.1 cilindar.130kg.Leo vince otvoreni top carbon,čuje se brutalno dobro ,tako sam ga i kupio.Idealan za grad,vozi se ko bicikla.Troši oko 3- 3,5lit.Registracija za njega je oko 8400din s tehničkim. U mom vlasništvu oko 5 god. Fabrička boja i nalepnice,nije farban udaran itd.Mašina koliko ja znam nikad otvarana.Na satu 41600 km.Registrovan do 15.04.2017, dakle skoro god dana.Redovno servisiran i održavan ulje uvek na vreme. Trenutno u njemu motul 5100 15w50 sipan pre mesec ipo dana prešao oko 1000km,dakle spreman za sezonu.Ulje ne troši do 3000 km otprilike, posle toga popije jedno 300ml,odnosno padne skoro do min.pa se dolije do maks.Uradjeno:Stavljena svećica denso pre 5000kmPrednje pločice oktobar 2015. Kupljen i disk sa ebay da se zameni ali je neodgovarajući pa su zamenjene samo pločice, disk dajem u motor.U novembru kod Mirka iz motoghosta 2015 zamenjena prednja guma metzeler turance i pogonski lanac,ukupno prešli oko 2000km.Znači lanac lančanici ok. Prednja guma skoro nova zadnja još ovu sezonu ok.Motor je vožen non stop svaki dan,pouzdan i proveren što bi se reklo.Od kvarova jedino što sam imao je famozni CDI koji je prelemljen,osim toga bukvalno nisam šafciger ubo u njega.Samo menjao ulje, filter i vozio.Od ulaganja:Trebalo bi u skorije vreme promeniti fazni lanac u mašini-lanac bregaste(kod @bokilića oko 80-100e lanac+ruke) počeo je da se čuje kad je mašina ladna prvih pet minuta posle toga ok.Estetika, zadnje štop svetlo malo da se ukruti izlepi,šrafovi na plastikama nisu svi oridjiji,ošmiglati-ofarbati nogaru zadnje kočnice,oprati sedište sa nekom hemijom,ofarbati izduvnu granu krenuo sam da je šmirglam pa se umorio ..... .itdRazlog prodaje kupio sam TDM a,pa mi je motor viška tako da me zamene ne zanimaju! Samo keš i PRENOS VLASNIŠTVA je obavezan!0607675499 Marko.Okačiću još slika ovih dana,danas sam nešto na brzaka slikao.Za više infoa pozovite.Cena 850e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Motor rezervisan - kaparisan do subote 14.05.2016. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2191 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 759 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj oglas od kad si ga postavio, nikada nisam seo na malog dominatora, al' reko bih da je baš zgodno motorče. Kada sam kupovao prevoz sebi pre par godina, gledao sam po oglasima ali retko su se pojavljivali, a i kada se pojave bili su baš precenjeni. Vidim da je motor već kaparisan, ali morao sam ipak da prokomentarišem. Svaka čast za oglas i što si stavio realnu cenu ! Malo je falilo da ponovo aktiviram oglas i ponudim zelenka za soma ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Motor otišao -odvežen u Užice,puno bezbednih kilometara želim novom vlasniku. @ras hvala za komentar Može Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...