mikica 8 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto naslov rece treba mi nosac kofera za Yamahu XJ600 ,malo me mrzi da ga sam savijam :-\ Metar prohromske cevi je 12E + savijanje + varenje + igranje cini mi se da nema puno matematike tako da ako neko ima nesto..... Ponude na pp ili 064/240-71-73 Mikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nema matematike,potrebni su samo zivci i volje,ja sam pravio meni za bandita komplet nosace,ali ih koristim samo za torbe,ne za kofere,tsko ds fali par cevcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 25, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mom kumu je pravio Susha iz Kraljeva. Izgleda i radi vrh. Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Mom kumu je pravio Susha iz Kraljeva. Izgleda i radi vrh. Evo i slike. Interesantan cika koji ima sve shto pozelis za gucije???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 26, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan cika koji ima sve shto pozelis za gucije???? A bogami i mnogo drugih bikeova, pravi nosace, rol-barove.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi obicni smrtnici da dodjemo do tog cike ? Jel moze neki kontakt tel. Nosac na yamahi je prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj mi nosac izgleda slabo, uskoro cu ja praviti za moju yamahu, samo da kupim kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 27, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ovaj mi nosac izgleda slabo, uskoro cu ja praviti za moju yamahu, samo da kupim kofer Testiran je ozbiljno i na krace i na duze ture, jednom do Krfa, ponekad i makadam, do sada se nije pomerio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi obicni smrtnici da dodjemo do tog cike ? Jel moze neki kontakt tel. Nosac na yamahi je prelep. 036/314-968 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom trebaju - imam givi bočne kofere kao nove na prodaju! 2*45 litara - 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za tel. Da nemas neki top-case slucajno? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Mart 31, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za tel. Da nemas neki top-case slucajno? Pozdrav Imam neki nov, nepoznata marka velicine oko 45l, ali je za budzenje posto nema bravicu. Jeftino.Mogu sutra i sliku ako hoces na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...