UrosCuoreSportivo 308 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco bajkeri! Kupio sam caletu na poklon Tomosa A3, 86. godiste. Sve na njemu je fabricko osim auspuha, jako lepo ide i ne zahteva jos puno intervencija da bi bio tip top. Ima neke male bubice koje se daju resiti lako. Elem... Isao sam danas do agencije da se raspitam za registraciju, koja je cena i sta mi sve treba. Covek koji je zaposlen tamo mi je rekao da moram da nabavim dokument od nekoga iz Tomosa na kom pise koje su mu karakateristike, a sve to kako bi se kasnije registorvao kao moped a ne kao motorcikl. Nisam ranije cuo za takvu proceduru, mislio sam da je opste poznato da Tomos ima sve karakteristike mopeda. E sad, da li je neko radio tako nesto ranije? Koliko se ja secam jedini diler za Tomos u BG-u (zaboravih da napomenem da sam sa NBG) je u Zagrebackoj ulici (koja se sada vise tako ne zove bese...). Hvala unapred na odgovorima, svako dobro! Uros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad uplati ćaletu za A kategoriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde U Valjevu su tehnicki pregledi dobili dopis od sup-a sa spiskom nekih modela mopeda medju kojima se nalazi i automatic,Tako da za njega ne traze tu potvrdu ili kako se vec zove.Tako da obidji par tehnickih pregleda sigurno ima neki tehnicki koji ima taj spisak a uz to ih ne mrzi i da pogledaju u njega.Ne verujem da je taj dopis od sup-a lokalnog karaktera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Maj 10, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze konstruktor,svi smo dobili dopis za ceo Tomos program tako da jedino za njih ne treba potvrda o teh. karakteristikama,obidji jos koji teh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14463 Napisano Maj 10, 2016 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi automatici mopedi,ne vidim na slici tacno koji je ali evo pa potrazi http://www.tomos.si/slo/o-tomosu/arhiv-vozil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci, provericu to sa dopisom i svakako proveriti u jos kojem tehnickom pregledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista ne uradis javi mi se na poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...