Alexa90 11550 Napisano Maj 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova, stigla jutros, otpakovao, probao i zapakovao. Sitni su mi tasteri mnogo, pa mi zato ne odgovara. Cena je 1100 dinara. 0643210321 Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 9, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Win Win dozvoljava vracanje u roku od 7 dana ukoliko ne odgovara roba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1773 Napisano Maj 9, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan U stvari dve nedelje je rok, ne jedna ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 9, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao ja odmah, kažu da im odnesem na reklamaciju pa da čekam da oni ustanove da to ne radi. Rekoh radi, samo mi ne odgovara. Mislim da je problem što sam kupio preko www.emmi.rs, to im je valjda druga firma, a u Emmiju se niko ne javlja naravno pa me mrzi da se smaram sa njima jer nisu neke pare u pitanju. Lakše mi je da prodam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12871 Napisano Maj 10, 2016 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aca burzuj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 10, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha ne zezaj, stvarno su male pare za tako praktičnu stvar. Pozadi ima kao postolje pa može da stoji kao laptop. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 15, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ponudite nešto u zamenu..kao da su neke pare :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jun 6, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nemam više ni jedan android u kući. Tako da mi baš ničemu ne služi. Cena je jedna crvena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...