Jump to content

Moto Zajednica

Vikend voznja - Grza

Recommended Posts

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Odlucimo se ja i Pit u subotu da se pustimo makinama do Paracina i da sa ekipom iz Bg-a koja se nalazila u Paracinu napravimo malu voznjicu do reke Grze i usput obidjemo neke znamenitosti, manastire a boga mi i kafanice. Ja kupio nove bisage i montirao ih na moju Hondicu, pa da probam moze li preko 200km/h na auto putu ali samo na kratko dok kazaljka na km satu nije presla  dvojku   :o  i odmah vracam na putnu brzinu od oko 150-160 km/h ;D. Stizemo u Paracin i u centru grada cekamo ekipu koja stize iz BG -a u sastavu , Pauk, Buca i M1los a nakon toga odlazimo do Ace koji je na Paukovom motoru pravio kras barove i posle krace pauze polazimo u voznju do manastira u mestu Lesje gde pravimo par fotografija u prelepom okruzenju manastira. Nastavljamo put do Grze i cuvenog restorana "Koliba". Restoran je u etno fazonu i usluga  i hrana je odlicna, a pastrmka tek ... to mora da pitate Pita  ;D. Nakon toga nastavljamo put ka Paracinu gde nas ekipa Pa - Bg napusta a ja i Pit nastavljamo do Aleksinca gde posle krace pauze i predaha u nekom rok&rol kaficu nastavljamo starim putem do Nisa. Evo par fotografija sa ove male vikend voznjice i pozdrav za ekipu koja je ucestvovala . ;)

post-165-12878994960792_thumb.jpg

post-165-12878994961573_thumb.jpg

post-165-12878994962032_thumb.jpg

post-165-12878994962469_thumb.jpg

post-165-12878994962916_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

A klopa,uh,nista jos nisam jeo od subote :D, pitajte Acu sta se posle desavalo da Vam kaze uvece tok dana,ako se seca ;D ;D ;D

Pa tako je to kad konzumirate alkohol, bando motoristicka  ;D  ;D ;D

p.s.  ko je vozio celo vreme sa dugim svetlima i ometao ostale ucesnike u saobracaju ?

• Drug član, 1779 postova

sve je dobro ali cevapi uhh,trebalo bi vasim stopama

Ma pastrmka je bila odlicna ta kafana je i poznata po tome ali cevapi su bas onakvi pravi kad ih donese konobar a oni mrdaju po tanjiru kao zivi.Ko razume shvatice 8).Ohohoho.Ponovicemo sigurno ,nekoliko puta.

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

A klopa,uh,nista jos nisam jeo od subote :D, pitajte Acu sta se posle desavalo da Vam kaze uvece tok dana,ako se seca ;D ;D ;D

Prisecam se nesto kroz maglu. Znam samo da sam se u nedelju ujutru zakleo sebi da vise nikad necu da pijem :D;)

Lepo smo se druzili u subotu i jedva cekam da se ponovi. Ljudi, mnogo vise treba da se druzimo uzivo da bi stvarno videli ko je kakav. Recimo pit na forumu deluje kao veciti kontras i svadjalica, a u stvari uzivo vidite je kakva dobricina i drugarcina. Aki je zajebant, Pauk smarac :P hehe, salim se, najbolji si :)

Ovo sam napisao da ne bi imali predrasuda o nekome dok ga ne upoznate stvarno, pisana rec i kontakt uzivo su dve razlicite stvari.

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 classic

M1losh i ja vam po malo zavidimo....ma mlogo vam zavidimo ::). Steta sto smo morali ranije da odemo ali bar smo uradili predvidjen posao t.j. vizir za m1los-ev transalp. Drago nam je da ste imali lepu voznju. dobru klopu i ladno pivo ;). Cini mi se da ne gresim da smo dobra ekipa ali dokazivacemo mi  to jos.  :D

Kako li ce tek da pozira kada kupi bmw-a 1200 gs ;D ;D

???Tesko da cemo tada da se druzimo .Ne kazem da necete biti prikladni ali prema motoru i drustvo.Svaka ptica svome jatu hrli. :-\ 8)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

???Tesko da cemo tada da se druzimo .Ne kazem da necete biti prikladni ali prema motoru i drustvo.Svaka ptica svome jatu hrli. :-\ 8)

hehe gledaj ti njega! :)

Valjda cu i ja doziveti da budem '' vidjeniji'' clan, pa ako treba GS neka bude ali onaj od 800ccm za devojcice.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Valjda cu i ja doziveti da budem '' vidjeniji'' clan, pa ako treba GS neka bude ali onaj od 800ccm za devojcice.

vidim ja da ces ti ipak da kupis nekog evropljanina do kraja  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

ima da predjes u evro sektu  ;)

vidim ja da ces ti ipak da kupis nekog evropljanina do kraja  ;D ;D ;D ;) ;) ;)

ima da predjes u evro sektu  ;)

Ko zna ,ko zna .... ipak za to nije dovoljno samo hteti i moci ,ipak je to ozbiljna stvar ne znam ja kako bih.... nikad nisam ...to je velika odgovornost voziiti BMW,nije to bas tako jednostavno.... mozda negde pogresim :-\ 8)

Pit na ovoj slici pokazuje 3 prsta, sto znaci ili B M W ili  K T M . ;D ;D ;D

ili je ipak do Tokija... ::)

post-165-12878995007888_thumb.jpg

B r e d

[move] ;D    ;D    ;D    ;D  ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D    ;D[/move]

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja