Disko Nindža 10470 Napisano Maj 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nista strasno Malo se culo kvacilo ali uspesno reseno za malo para Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Znaci majstorisanje se isplatilo, pa dobro je to, jer koliko znam, nisu bas jeftini delovi za Italijane, ali bar su dostupni, Italija je mnooogo bliza nego Japan. Imam i ja spisak Italijana koje cu jednog lepog dana da pazarim: RSV4 Ducati 748 , Monster S2R Benelli Tornado Tre 900 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Jeftini, nisu a ni dostupnost bas nije za pohvalu, sreca pa sam cesto na putu po evropi pa onda se tako dovijam za delove. Mada nista mi tesko ne pada za Apriliu mille Vidi, Italijane ili volis ili nevolis, pogotovo ove V2 masine, meni licno je specificna i vozim je dokle god bude imala i zadnji atom snage Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice majstorisanja, naravno da se isplatilo, kada sam pogledao cene nove ili da mi repariraju ovu korpu kvacila , tako da sam jedno popodne odvoji za rastavljanje masine i pronasao razlog lupkanja, opruge se malo sabile i eto problema, na strugu odradio malo deblje podloske, ubacio, sklopio i lupkanje nestalo hvala bogu pa dokle izgura a posle novo Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10470 Napisano Maj 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7316 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sreca pa nije suvo kvacilo kao kod Dukca, tamo je drndanje sasvim normalna stvar, Aprilija je malo sofisticiranija masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan To jeste, mada drnda i Aprilia  Ali opet kazem to su cari tog motora, ko voli Mada ovu crvenu ne mogu da prezalim Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...