Vinergy 22 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 30 postova Lokacija: Geneva Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan ja uvek koristim http://www.dmi.dk/vejr/ , samo ubaci zeljenu lokaciju u "Søg by i hele verden:" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan www.klart.se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko82 4 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Karlskoga Svedska Motocikl: Honda vfr 1200 f dct Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Svedske. Cijena bezolovnog ovde je izmedju 10 i 12 kruna zavisi od benzinske do benzinske. Eto....nadam se da sam ti pomogao bar malo Skickat från min SM-N910F via Tapatalk Pozdrav druze ! Cena je 13 kr po litri a i ja bih rado voleo da je izmedju 10 i 12 kr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ponovo. Definitivno krecem 07.06. pa kako mi bude. Vremenska prognoza je, za moj ukus, nepovoljna, ali jedino moze da me natera da smanjim dnevnu kilometrazu i produzim put za koji dan. Hteo bi da se zahvalim svima koji su ucestvovali, kako logisticki, tako i radom i vremenom za moje 1001 kako i zasto. Posebno hvala majstor Banetu i Pedji iz Zemuna,kao i nasem clanu Djunti. Nisam siguran da ce biti slika u toku puta, ali cu pokusati da put prebacim u tekst i podelim sa svima, negde po povratku, polovinom Septembra. Jos jednom, puno hvala svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Suv put i srećno! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2248 Napisano Jun 3, 2016 Mr., 576 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 4, 2016 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno ti bilo, i nek te zdravlje posuži kao i sokoćalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jun 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ponovo. Definitivno krecem 07.06. pa kako mi bude. Vremenska prognoza je, za moj ukus, nepovoljna, ali jedino moze da me natera da smanjim dnevnu kilometrazu i produzim put za koji dan. Hteo bi da se zahvalim svima koji su ucestvovali, kako logisticki, tako i radom i vremenom za moje 1001 kako i zasto. Posebno hvala majstor Banetu i Pedji iz Zemuna,kao i nasem clanu Djunti. Nisam siguran da ce biti slika u toku puta, ali cu pokusati da put prebacim u tekst i podelim sa svima, negde po povratku, polovinom Septembra. Jos jednom, puno hvala svima Prijatelju neka te Bog cuva i sreca prati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Svako dobro i srecan put uzivajjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 4, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i sve najbilje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiiii,završi li se tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 25, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ja sam skroz zaboravio na coveka... Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da, stvarno, šta bi? Ni a ni b? Neko nešto zna, čuo nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog propusta, valjda mi je bilo tesko da priznam poraz za ovu sezonu. Elem, na put sam krenuo 07.06., a navigacija mi je crkla negde u blizini Beca, pa sam se, od Nemacke, uglavnom oslanjao na znake. Par dana sam proveo kod rodbine u Nemackoj, pa nastavio za Skandinaviju. Putovao sam iskljucivo auto putem i cudio se koliko se drugacije vozi na samo 1500km od nas. Srecno i brzo sam stigao do Stokholma, te se par dana zadrzao kod prijatelja, uglavnom prateci vremensku prognozu. 20.06. sam odlucio, vec smoren od stalno lose vremenske prognoze, da krenem dalje, pa kako bude. planirao sam da prvog dana stignem do Umea, medjutim, vetar, hladnoca i cudo od kise, naterali su me da promenim plan i nocim u Härnösandu i tu pocinje kraj puta. Posto vecinu novca imam na plastici, a nesto za ne daj Boze u kesu, pokusam da platim gorivo karticom-ne prolazi... Tako jedno 7-8 puta, izvadim nesto gotovih para i platim,racunajuci da je problem u vezama. Ujutru, da platim prenociste-isto, ne prolazi... Da ne duzim, okrenem se za Stokholm, kod prijatelja, i ustanovimo da mi se kartica razmagnetisala i da moram da vadim novu, ali u Beogradu. Zaboravih da pomenem da me je u povratku vetar bukvalno odneo sa puta ( ja 120kg, motor i prtljag jos bar 300kg), srecom, samo sa puknutom plastikom migavca. Uz sve to, ni zdravlje me nije nesto sluzilo, te se tuzan i za sad pobedjen, vratih u Nemacku. Pocetkom Septembra sam se vratio u Srbiju i odmah prodao motor, valjda da me ne podseca na jedan od vecih poraza u zivotu( a bilo ih je) Svim hvala na interesovanju, nadam se da cu sledece godine, sa drugacijom vrstom motora, napisati pobednicki putopis sa ove destinacije. U zdravlje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Oće te pizdarije sa karticom i magnetima. Ne treba ju drzati blizu jakih magneta, tad se dogodi ovaj scenario. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 25, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Pih, baš šteta. Razumem taj osećaj, i ja sam se više puta vraćao nezavšena posla. Nego, dal je moguće da je kraj juna tako nestabilan gore? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uf,jbg,bas steta... Devojka i ja se spremamo da 01.avgusta 2017 krenemo put Nordkapp-a...nadamo se najboljem..... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 1131 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Glavu gore,nije bas ni poraz daleko si dobacio. Bice bolje. I ovde je bilo lose vreme,nikad manje km po sezoni.Mislim da smo i sa skuterima vise prelazili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uf,jbg,bas steta... Devojka i ja se spremamo da 01.avgusta 2017 krenemo put Nordkapp-a...nadamo se najboljem..... da nije to malo kasno,da se krene gore, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 538 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Druze izvini sto moram ovo da napisem, ali po ovome sto si napisao previse si nesnalazljiv za osobu koja ima hrabrosti da se uputi na jedno takvo putovanje. Toliko kilometara i toliko zajebancija ni oko cega. I to u sred civilizacije, da si bio negde u Africi pa i da imas razloga da se vratis. Za te osnovne stvari (pare, vreme, navigacija) mora da postoji plan B i kad ides do prodavnice a ne do najsevernijeg dela Norveske. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Druze izvini sto moram ovo da napisem, ali po ovome sto si napisao previse si nesnalazljiv za osobu koja ima hrabrosti da se uputi na jedno takvo putovanje. Toliko kilometara i toliko zajebancija ni oko cega. I to u sred civilizacije, da si bio negde u Africi pa i da imas razloga da se vratis. Za te osnovne stvari (pare, vreme, navigacija) mora da postoji plan B i kad ides do prodavnice a ne do najsevernijeg dela Norveske. Sasvim se slazem sa tvojim misljenjem, i nemam za sta da se ljutim. Medjutim , ne verujem da se poznajemo licno, tako da nisi upucen u moju pricu do kraja. Nisam pisanjem hteo da mracim ostale ucesnike, ali sve ovo sto se desilo ima najmanje veze sa mojim umecem organizacije. Cisto informacije radi, bio sam vise godina glavni operativac srbijanskog dela najvece logisticke firme na svetu ( ne zbog hvalisanja, nego zbog nesnalazenja). Samo lagano i pun gas, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6093 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 4165 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kühne- Nagel?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1101 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nema svrhe shvatati ovo kao poraz. Kada nešto ne ide, bolje ne silovati. Biće prilike. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 26, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se zbog propusta, valjda mi je bilo tesko da priznam poraz za ovu sezonu. Elem, na put sam krenuo 07.06. Nadam se da ce biti kakvog-takvog putopisa sa putovanja koje si ostvario. Sigurno ima slika i lepo bi bilo videti ih. Vise srece sledeci put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 26, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2Caponord:Ne želim da pišem previše i da pokušavam priču da navedem na to kako sam životno iskusan jer imam 30 godina i za tebe sam jako mlad ali ovako stvari stoje...U jednom momentu u životu smo imali sve, živjeli lijepo, bili "gazde" a onda je to od danas do sutra, snagom žirantskih veza, nestalo.Moji roditelji su na jedan period bili u depresiji, svađali se, nisu vidjeli izlaz ali su ipak odlučili da se ne predaju i na kraju, danas, o svemu pričamo sa blagim osmjehom na licu.Nikada naš život nije isti kao ranije, ali smo izvukli pouku i srećom je sve prošlo tako kako jeste.Šta želim da kažem je: I poraz, ako je služio nekoj svrsi u smislu da se ubuduće ne ponovi, je pobjeda.Želim ti puno sreće sa kupovinom novog motora i svu sreću na sledećem pokušaju da obaviš željeni krug.Ako bude od sredine sledeće godine a budeš htio društvo, javi, možda se odlučim pridružiti ako obaveze dozvole.Svako dobro kolega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...