Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Nikola 98 god iz Mladenovca sam.Svoju karijeru sa motorima sam krenuo na skuteru sadase usavrsavam na yamahi tzr takodje planiram kupovinu nekog jaceg super sportaka volim motore svoj prvi skuter sam,sam zaradio takodje i yamahu sam isto sam kupio i restaurirao je sa svojih 10 prstiju uzivam u voznji i svaki dan aktivno vozim ljubitelj sam sport motora pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunđalo 6 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Ne vozi više, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi sinko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi sinko Pozdrav dobri covece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eee pa imam i komšiju ovde xe xe pozz Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu smo skoro komsije blizu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Bar dan. Pozdrav, dobro došao. Dobar dan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Moje tri masine cekaju lepse vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Nikolicu, imas li neki klip gde se cuje zvuk tvog motora sa ovim Akrapom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Nikolicu, imas li neki klip gde se cuje zvuk tvog motora sa ovim Akrapom? imam na youtube dva snimka moze se cuti ali ne mogu da opisem kako se cuje uzivo mnogo je mocno top je samo od suzuki gsxr750 evo uporedite kako to zvuci ... snimak1 snimak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, verujem ti, na klipu se cuje kao i svaki 2t, ali verujem da je uzivo mnogo bolji.. I ja kad odgledam svoje snimke sa i bez topa, isto se cuje, a uzivo - nebo i zemlja... Ali motorce je vrh.. Nego, na koliko obrtaja motora vozis 100km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg snimak je snimak a uzivo je uzivo sad jebem li ga cuje se uzivo ekstra motor sam uradio sve je novo na njemu msm restauracija cela pa obicno u trecoj ili cetvrtoj vozim 100km/h od 5 do7 hiljada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Uređaji kojima snimate, ako nisu namenski, obično snimaju govorni opseg frekvencija, a filtriraju sve ispod i iznad toga. Zato zvuk nije isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Uređaji kojima snimate, ako nisu namenski, obično snimaju govorni opseg frekvencija, a filtriraju sve ispod i iznad toga. Zato zvuk nije isti. Pa u pravu ste dzaba snimak kad se na snimku cuje malo drugacije a uzivo jos drugacije sta da kazem ko ne veruje ne mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan У трећој на 5 хиљада 100 на сат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan У трећој на 5 хиљада 100 на сат? u trecoj ili cetvrtoj na 7 hiljada 100km/h menjac 6 brzina drugacije ide od tdr-a ili enduro motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Da, drugacije ide od TDR-a, ali i ja kao i @svaler, smo se zbunili da u trecoj na 5 000 obrtaja ide stotku.. U cetvrtoj na 7000, to je vec razumno.. Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Da, drugacije ide od TDR-a, ali i ja kao i @svaler, smo se zbunili da u trecoj na 5 000 obrtaja ide stotku.. U cetvrtoj na 7000, to je vec razumno.. Pozdrav.. Normalno malo su drugaciji u voznji R i enduro motori pa pretpostavio sam ali obicno u cetvrtoj na 7000 ono kad mi se vozi laganice mogu i u sestoj da idem 100 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 5, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А може и у другој Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan А може и у другој Moze u kojom hocete da ide 100 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...