ŠekiKG 4332 Napisano April 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Za podnošenje prijave mu i ne treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pa da mu prvo zaprijeti prijavom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E, to da. A ako ne uspe da stupi u kontakt sa njim, foler će saznati već na granici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan A što mu ne podneseš krivičnu prijavu za prevaru i predložiš oduzimanje putne isprave, pa da vidiš kako će on tebe da juri?! A prethodno mu to predočiš kao tvoju jedinu preostalu opciju. To je jedna od opcija, razmatrao sam i to ali motor i dalje stoji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Posla ću ti na PP broj telefona, pa me nazovi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ga ja, mozda je u nemackoj, ako nisi zavrsio sa tim javi da vidim u cemu je problem, inace je posten covek Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 29, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pošten možda ali prema ovome ispade naj blaže rečeno nemaran ili neorganizovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ako problem nije resen javite da odem veceras da vidim da li je uBrusu, Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nista reseno, praznici su, ali cim covek nije platio kaznu godinu dana a zna da je ima i rekao mi je tri puta da je platio, pa da je bio na tehnickom da izvadio prepis saobracajne da je odjavi, pa je slagao moju suprugu potom da je posalo postom... Nemam reci stvarno. Samo bih da zavrsim sa tim kako bilo, ne bih da ga pravno gonim, ali mi je to jedina opcija. Zasto me covek izbegava i laze ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano April 29, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma lazu ljudi nenormalno,u oci te gleda laze ne trepne.Da ne verujes.Ne zna normalan covek kako da se postavi s takvima,posteni uvek izvuku deblji kraj.Sta sve meni ovaj prica za motor sto mi prodao,ma po pola sata mi prica bajke,neverovatne stvari...pitam ga ma dobro bre jesi ti normalan uopste,nista on samo nastavi dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 29, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako problem nije resen javite da odem veceras da vidim da li je uBrusu, Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Bili bi super ako bi nekako uspeo da sa njim popricas i da prestane da zavlaci Marka za dzabe, stvarno nema smisla.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Da je motor los, ne bih ga kupio na prvom mestu. Nije me za to zeznuo, da ne gresim dusu, covek je bio korektan kada smo kupovali, ali bez odjave saobracajne iz terminala niti mogu da ga koristim jer nemam vise ni tablicu ni saobracajnu, niti na neki jednostavan nacin mogu da resim bez njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu veceras pa javljam, Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu veceras pa javljam, Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka ok. hvala puno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam neke kazne jedva sam poplacao prvi radni dan mu saljem odjavljene tablice Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je rekao, ne verujem da ce da me slaze, akone posalje javi mi da ga ponovo pozovem, nadam se da ce ubrzo da vozis motor I da dodjes do brusa, Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Tu pricu je i meni ispricao nekoliko puta. Ako posalje, castim naravski. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11133 Napisano April 29, 2016 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Znam ga ja, mozda je u nemackoj, ako nisi zavrsio sa tim javi da vidim u cemu je problem, inace je posten covek Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Kakvi su brate tebi onda neposteni,kad ti je ovaj posten.Zajebava coveka 4 meseca,ne moze da plati sto evra kazne i laze stalno,postenjacina nema sta ,ali valjda kakvo je stanje u Srbiji ne cudi me sto se takav covek smatra postenim.Ko je ovde lud brate moj pojma nemam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ponognem coveku jer znam prodavca, dok nije prodao motor vrlo cesto smo vozili motore zajedno I znam da je posten, uostalom videcemo I sta se sad ti mesas Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ponognem coveku jer znam prodavca, dok nije prodao motor vrlo cesto smo vozili motore zajedno I znam da je posten, uostalom videcemo I sta se sad ti mesas Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Apsolutno. najbolje da sacekamo prvi radni dan, nisam ni ja u fazonu da prosipam zlu krv sada kada su se svi iscimali da mi pomognu oko problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan brus vise nece ni na zeni da vidi a kamoli da dodje tu... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11133 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavam da ponognem coveku jer znam prodavca, dok nije prodao motor vrlo cesto smo vozili motore zajedno I znam da je posten, uostalom videcemo I sta se sad ti mesas Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka Kakvi su brate tebi onda neposteni,kad ti je ovaj posten.Zajebava coveka 4 meseca,ne moze da plati sto evra kazne i laze stalno,postenjacina nema sta ,ali valjda kakvo je stanje u Srbiji ne cudi me sto se takav covek smatra postenim.Ko je ovde lud brate moj pojma nemam. Procitaj boldovano,zato se mesam. 0 Citiraj Multi-citat Prepravi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno sve, Hvala dobrim ljudima sa foruma Vidimo se na nekoj voznjici 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...