cika miloje 75 Napisano Septembar 8, 2017 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan On 5.9.2017. at 12:44, brnio je napisao: Evo jedna moja freška Лијеп, с тим што бих ја скинуо Кавасаки наљепницу са задње вилице ( тако ли се каже? ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Septembar 10, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan On 7.9.2017. at 14:57, Деда Целе je napisao: Ima https://www.facebook.com/bilenko.mogicevic KLE/94 Thx !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Octobar 8, 2017 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvežimo forum sa slikama... Moj ljubimac je još kod mene, nažalost ove godine pređoh ukupno samo 50 km, ali na sreću, ne dadoh ga za neke male pare. Na oglas mi se javljalo puno ljudi ali uglavnom sa nekim nebuloznim ponudama u ceni, a uglavnom za zamenu sa doplatom. Cena mi jeste možda "jaka", ali ovakav primerak se neće prodati bud zašto. Dosta sam pratio oglase zadnjih meseci i kad pogledam šta sve ljudi prodaju a šta neki kupuju za 1700e - 2000e, uopšte me nije žao što nisam prodao mog KLE-a za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ne treba da ga das. Ni ja moj ne bi dao ispod 2000 ikao je tvoj na oko lepsi od mog. Neko ulozi trud licka poporavlja i onda dodje neko i nudi cene bez mozga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ŠEĆER !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Evo da iskoristim priliku i da kažem da motor još nije proradio(zbog magneta -predhodni postovi), iskreno dok sam po Srbiji zivkao majstore i ostale dobavljače i nabavljače naišao sam na svašta, bilo je tu i korektnih "pronalaska" al meni neprivlačnih . A problem sam rešio tako što sam preko grane kupio ceo kompletan ispravan agregat 2005 godište za lepe parice , pa bože zdravlja i lepog vremena za vikend bi kLe-petalo trebalo da kaže BRMMMMMMMMM !!! Aj uzdravlje i dosta bezbednih kilometara vam želim KOLEGE i KOLEGINICE !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 9, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Masina se i dalje vozila sakodnevno ali prljava. Nisam ga oprao ni jednom u protekla 2/3 meseca. Navuko je strah na vodu, posle svakog pranja je imao neku muku koju sam uspesno resavao. Dosao sam do zakljucka, bolje da bude prljav i da se vozi, nego cist i da stoji. Nisam ga skoro slikao ali potrudicu se sutra, iskreno kisa spere prljavstinu, nije bas mnogo musav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Octobar 19, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li prodaje neko KLE? Tražim motor za sebe posle dosta godina pauze. Kle mi je prvi pik. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Octobar 20, 2017 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li prodaje neko KLE? Tražim motor za sebe posle dosta godina pauze. Kle mi je prvi pik. Hvala. Prodaje srle69 odličan primerakSent from my Nexus 5X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Octobar 20, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, i posle kupovine drugog agregata moj problem nije rešen, u tom agregatu je magnet novije generacije koji naravno meni "neodgovara", pa iz tog razloga tražim da kupim jedan ili dva ona magnetića što idu unutar magneta( u najgorem slučaju moram da kupim ceo neispravan magnet u slučaju da ih ne nađem). Radi se o tome što sam našao majstora koji hoće da mi reparira moj stari magnet ali nema magnetiće koji su mi se zdrobili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14914 Napisano Octobar 24, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Agregat u gepek i na carinu pa ceo na ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan hhmmmm, nije opet rešen problem, imam dve varijante ili CDI ili magnet, i sa tim agregatom na ramu opet neće da upali jer nemam CDi od er-5 pošto je agregat od er-a, (to sam utvrdio tek kada je iz inostranstva stigao kod mene). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14914 Napisano Octobar 24, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako je od ER5 a šifra motora drugacija onda bi kostalo puno vise uz ? dali bi uopste moglo da se legalizuje,bila bi potrebna potvrda proizvodjaca da taj agregat ide u taj ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan E to još jedan problem, jbg tako je to kada ti stvar kupuje drugi, jbg onima što su mu prodali bilo je za prodaju jebe se njima dal će ti koristi ili ne! Rekoše mu da, da to je KLE 2005 godište, a čovek se nerazume, samo mi činio uslugu, nemogu da ga krivim, na slikama koje mi slao i sa tvrdnjama prodavca sve se uklopilo, čak i br. -oznake na agregatu počinju isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14914 Napisano Octobar 24, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocinju isto onda OK,mozes ga ocariniti i zavesti u saob. bez atesta. Naravno sve zavisi u kakvom je stanju taj novi i tvoj stari,ukoliko sam majstorises stavi tu masinu u ram,uzmi cdi bar na probu i ukoliko je dobra masina resio si problem na duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Moj agregat dobar, ovaj drugi isto deluje dobar tako da ne bih da ga "čerupam" , naravno da ću ga ocariniti, već je plaćen ulaz na granici, al opet i tu treba CDI. Hvala ti kolega na razmeni mišljenja, videću dal ima ko i šta da se javi povodom gore navedenog posta, pa bože moj biće tu rešen i jedan i drugi agregat, samo pitanje je kojeg ću prvog rešiti, ne sam se vozao od sredine avgusta, ufff !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Octobar 24, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, motor je kupljen. Treba da se radi na estetici, i još po nešto. Zamolio bih za informacije gde mogu nabaviti desnu repnu plastiku. Moja je oštećena poprilično, ne bih da je krpim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Octobar 24, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, treba mi još po koja sitnica, kome mogu da se obratim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo da te sluzi i da se lepo navozas sa njim sledece sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Octobar 24, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 24, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine na kraju sezone sam i ja uzeo mog KLEa. Zanimao se cele zime sa sredjivanjem, mada mu to ne gine i ove zime. Vec je u radionici, po pozadini iz slike rekao bih da smo kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom kolega i da te služi koliko je tebi voljan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Druari, posto memam dovoljan broj postova moram da se oglesim ovde. Ako neko trazi KLEa prodajem mog za drustvo sa foruma cena 1.250€. https://www.polovniautomobili.com/motori/10740081/kawasaki-kle-500 Sve je lepo iapisano po forumu sta je i kako, generalno dobar motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 13, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi nešto veće kupio...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...