Nimmin 6716 Napisano Decembar 24, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Možeš I varijantu skraćivanja "dog bones"-a, time spuštaš zadnji kraj. Prednji se može spustiti skraćivanjem opruga u vilama. Ipak, pre bilo kakve intervencije, vozaj malo, možda ti i nije toliko visok, navikne se čovek na svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 25, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kle na sajmu EICMA 2016 30851244372_77ac12bc71_o.jpg 30879428471_bbcbbbb58d_o.jpg 30879428251_d6744bfa33_o.jpg Ovog sam video izlozenog na Intermotu u Kelnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Decembar 25, 2016 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas dva komada, ni jedan mi nije po volji, prvi ima pristojnu cenu ali je prilicno zapusten, a drugi je u ok stanju sa nerealno visokom cenom. U svakom slucaju, provozao sam ih malo, i prilicno sam zadovoljan kako mi leze, tako da se potraga nastavlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Decembar 25, 2016 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš I varijantu skraćivanja "dog bones"-a, time spuštaš zadnji kraj. Prednji se može spustiti skraćivanjem opruga u vilama. Ipak, pre bilo kakve intervencije, vozaj malo, možda ti i nije toliko visok, navikne se čovek na svašta. Samo sitna ispravka: skraćivanjem "dog bones" se podiže zadnji kraj a produživanjem bi se spustio. Ja lično bih izbegavao bilo kakvu vrstu spuštanja. KLE svakako ima malo rastojanje od asfalta (da ne kažem klirens) pa ga ne bi valjalo još smanjivati. Meni se i na fabričkoj visini često dešavalo da u krivinama centralne nogare kače asfalt (sa suvozačem i stvarima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 25, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Gligom. Kada se covek malo bolje uvoza sa KLEpetalom i uz malo bolje gume vrlo brzo ce doci do momenta da kaci obucom i fuzasterom tlo u krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano Decembar 31, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna posto kosta set lanac i lancanici za kle-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Decembar 31, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Možeš I varijantu skraćivanja "dog bones"-a, time spuštaš zadnji kraj. Prednji se može spustiti skraćivanjem opruga u vilama. Ipak, pre bilo kakve intervencije, vozaj malo, možda ti i nije toliko visok, navikne se čovek na svašta. Samo sitna ispravka: skraćivanjem "dog bones" se podiže zadnji kraj a produživanjem bi se spustio. Ja lično bih izbegavao bilo kakvu vrstu spuštanja. KLE svakako ima malo rastojanje od asfalta (da ne kažem klirens) pa ga ne bi valjalo još smanjivati. Meni se i na fabričkoj visini često dešavalo da u krivinama centralne nogare kače asfalt (sa suvozačem i stvarima). Greška, priznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 4, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas motor, hvala Sadanu sto mi je skrenuo paznju na njega, meni se nije svideo na slikama, ali sam na njegov predlog otisao da ga pogledam i nisam pogresio. Odlican motor, vlasnik jos bolji covek, sve smo se dogovorili u par recenica, a onda smo proveli zajedno skoro ceo dan dok smo zavrsili papirologiju i druzili se kao da se znamo sto godina. Bajk je 1999. godiste sa pravih 28 i kusur hiljada km predjenih, Ivan vizir, Bobon sediste, Givi kofer, gume odlicne, lepo radi, lepo ide, sve u svemu - pun pogodak! Konacno sam smirio crva koji mi je dosadjivao poslednjih meseci, sad mogu natenane da se spremam za pocetak sezone. Jutros u 6:30, Golf 2 spreman za polazak: Sve zavrseno, krecemo kuci: Konacno smo stigli, posle 500 i kusur predjenih kilometara, negde oko 10 uvece: Toliko za sada, kad malo izlepsa vreme bice i boljih fotografija i nekih ozbiljnijih utisaka sa moje strane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 4, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Srecno bilo!!!! Zelim ti puno lepih i bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Srećno bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 72 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Честитам! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno da se vozis...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 5, 2017 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zasto mi vlazi na svecicama,vise na levoj nego na desnoj ? Spolja naravno. Odakle tu masnoca i ulje. Jes da je rupa golema Ngk potrajala celih 5000km i crkla. Prosle jeseni kad sam menjao nije mi bilo toliko masno oko otvora... Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Curi ti voda sa cevi koja ide odmah pored svecice tako curilo meni ja zamenio gumicu kosta 15 din i sad sve ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama! Da nema neko manual za stari tip KLEa, guglam ceo dan danas i samo sam nasao za model od 2004. pa na ovamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 5, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sta te intedesuje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 5, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nista posebno i sve po malo. Da imam da mi se nadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 6, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da imam ja negde u laptopu,kad dodjem sa posla pokusacu da izbunarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 6, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Aj. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 6, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mail da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 6, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moto-KLE500-2006-2007.pdf Kawasaki_Kle_500_b1_2004_Full_Manual.pdf evo ovde,moze da koristi jos nekom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 6, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki kle500.zip Izvo'lte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, ali ovo je manual za noviji model, od 2004. pa na ovamo. Jel moguce da niko nema nesto za stari tip KLEa? Mada s obzirom da ni na internetu nisam uspeo nista da pronadjem, mozda to sto trazim i ne postoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 8, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Osim u masci oko fara ,mislim da se ni u cemu ne razlikuju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 8, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Osim u masci oko fara ,mislim da se ni u cemu ne razlikuju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1472 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam u ovoj prici, ali nisam bas siguran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...