Čika Dule 152 Napisano Jun 1, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ... ил' узмеш Јошкин... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_KLe_ 0 Napisano Jun 2, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Motocikl: Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,bajkerima i bajkerkama...Imam Kle 500 1992 god.Radio sam sve na njemu ostale su mi jos neke sitnice pa ako neko ima nesto od rezervnih delova neka mi se javi na email(Vojislavilic015@gmail.com) Hvala u napred Inace ja sam prezadovoljan sa ovim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jun 3, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko nedavno menjao set lamelica kvačila? Cena i gde se mogu nabaviti? Ne bih se uvredio da neko kaže koliko je koštala zamena. Sat nedavno prevalio magičnu cifru od 50,000km, da li je to realno da je vreme za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste motor? Realnije je da je vec jednom obrnuo cajger i da ima 150000km. Ni ta kilometraza nije nista strasna ali je realno da na njoj menjas ploce kvacila. Moj je bio 2004 i presao je do ove godine 60000 s tim da sam par godina prelazio po 2000 i par godina po 12000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jun 3, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 2005.g. i ne, nije realno da je obrnuo cajger, kod mene je skoro 5 g, kupljen sa 33,000km, a po stanju u kome bio u trenutku kupovine ne bih rekao da je tad već okrenuo preko stotke. A možda i jeste, ne smem da tvrdim. Ipak, onaj ko bi za 5 godina prešao 133,000 sigurno ne bi kupovao KLE-a. Lm, ima li neki odgovor na pitanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije realno da je lamela veca je sansa da ti je istegljena sajla kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Može pojašnjenje za retrovizore na fotki. Rekao bih da nisu od KLE-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Može pojašnjenje za retrovizore na fotki. Rekao bih da nisu od KLE-a. mozda je neko ubacio te krivinice ili kako god da bi mu retrovizori bili pregledniji, jer je ovako mozda video uglavnom svoje laktove u njima. Ali i ovaj korman deluje krivo, tako da mozda nisu ni originalni retrovizori. :ne znam: Послато са GT-I9505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan mozda je neko ubacio te krivinice ili kako god da bi mu retrovizori bili pregledniji, jer je ovako mozda video uglavnom svoje laktove u njima. . :ne znam: Послато са GT-I9505 Хвала! То сам и помислио, ал рекох да приупитам за мишљење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас стигао у моје двориште. Фоткан у кумовом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 6, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Не замјерите ако почнем, а хоћу , досађивати с питањима. Колико расхладне течности иде у машину, и да ли може "Glacelf Autosupra"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 6, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja taj koristim vec nekoliko godina,a sve ukupno u hladnjak i prelivnu posudu staje 1.7 lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Velko M. Uzdravlje da se vozis i puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom i puno da se navozas,bezbedno naravno Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ja taj koristim vec nekoliko godina,a sve ukupno u hladnjak i prelivnu posudu staje 1.7 lit. Omjer 50/50? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 6, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Добро дошао у кућу. Биће ту посла ... к'о и на мом... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoć- juce predvece da upalim tak tak- nista. Ubacim u brzinu pomerim napred nazad upali bez problema. Jutros ista situacija.WTF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 7, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ja taj koristim vec nekoliko godina,a sve ukupno u hladnjak i prelivnu posudu staje 1.7 lit. Omjer 50/50? Da bas tako u toj razmeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 7, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoć- juce predvece da upalim tak tak- nista. Ubacim u brzinu pomerim napred nazad upali bez problema. Jutros ista situacija.WTF. Четкице, одн. колектор четкица. Не наиђу четкице тачно на одговарајуће поље колектора због истрошености или колектора или четкице. Буде и мени повремено тако. То ћемо на зиму... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Malo se majstorisalo... Segrt (ja) prvi put sam se petljao oko motora. Od svecica krenuli da iskacu mrtvi sismisi Glavni majstor, moj drug Stefan (Cefa biker na forumu) Ulje, filter, filter vazduha, svecice... svasta nesto naucih 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo popodne provedeno u druzenju i korisnom radu ....ostaje jos promena kocionog ulja,rashladne tecnosti i da ulickamo iduvnu granu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 8, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Одлично! Само терајте. Нема ништа, док сопствена и другарска рукица не помилки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan jutros, 15700 rsd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 8, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan jutros, 15700 rsd. Srecno bilo,koje je godiste Kle i koliko je kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...