Draganns88 0 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint sport 4t Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima zanima me da li neko zna kako se povezuje cdi na sprint sport 4 t sa 4 izlaza imam sledece zice zelena masa crna+ sa kontakt brave crno zuta koja ide na bobinu i plavo zuta koja ide na magnet. hvala unaped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hlebnicki 39 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 250 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku tog konektora na CDI jedinici pa cu ti pomoci, ovako na "slepo" ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 4 ne moze da bude nikako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draganns88 0 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint sport 4t Prijavi odgovor kao problematičan evo slike sa neta http://www.motobikeshop.rs/Products/89737.JPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se veze CDI sa 4 izlaza.Gore levo -plavo zuta(pick up),gore desno zutocrna(bobina),dole levo zelena(masa),dole desna crna(+ sa brave). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draganns88 0 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint sport 4t Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno. nadam se da cu uspeti,javim kako sam prosao,nadam se da necu spaliti nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako povezes kako sam ti napisao neces spaliti nista sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draganns88 0 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint sport 4t Prijavi odgovor kao problematičan a jel se moze nesto spaliti ako se poveze na akumulator od auta da bi upalio na dugme jel je ostao bio bez goriva a malo zajebava zopcanik za kurblu, tu je prestaoo bio da vergla pa smo skinuli cdi jel smo mislili da je spaljen a nismo zapisali zice gde idu zato vijam tu semu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes prespojiti sa tog aku ali nemoj dugo verglati da ne spalis alnaser, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draganns88 0 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint sport 4t Prijavi odgovor kao problematičan sve je ok kako si rekao tako sam uradio i sve lepo radi, al sad na povratku kuci mi se desi da se ugasio kao da je ostao bez benzina a nije, pri tom ga upalim i on radi al ne prima gas uopste skinem crevo sa vakum pumpice i vucem nista i onda odjednom proradi , sta to moze biti sem da je crkla vakumm pumpica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...