mali_veseljak 1252 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam u nedoumici za vizir. Kod @vasa.93 je ovaj: https://www.givi.it/my-motorcycle/product/yamaha/mt-07-tracer-16--19/screen/d2130st A kod @CIKA MK ovaj: MY MOTORCYCLE - YAMAHA MT-07-TRACER-16--19 - D2130S - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your... Bar mi se tako cini. Kod vase je 17cm visi nego original a kod cika mk 12. E sad vasin ima smao transparentni a ja bih crni....ali onda nije 17 nego samo 12 cm visi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi providni mogao da se presvuče nekom zatamnjenom folijom? I ja bih to mogao da probam zapravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da 5cm nije malo...ok zvuci glupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 da li je taj vizir kod tebe svjetliji od fabrickog ili isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Moj je dobra velicina i dobro mu stoi,ipak treba i da lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, mali_veseljak said: @vasa.93 da li je taj vizir kod tebe svjetliji od fabrickog ili isti? Isti je maltene kao fabrički, nema baš nikakve razlike: Osim što je ovaj Givi tu u dnu zatamnjen, radi bolje vidljivosti instrument table. No to se sa prednje strane motora i ne primećuje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan bem ti vizir i nedoumicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 17, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan @CIKA MK koliko si visok? Udara li u kacigu vjetar sa ovim vizirom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Džejms 13 Napisano Jun 22, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve! Da se prijavim Od neki dan sam ponosni vlasnik Tracera 700 Crna mat boja sa plavim točkovima. Nabacio sam mu za sada Givi Dolomiti kofer, uzeo sam i bočne ali sam greškom dobio pogrešne nosače za iste tako da oni čekaju da stignu odgovarajući. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jun 22, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan On 6/10/2020 at 8:28 AM, GAGI74 said: Stize semering za 14 dana. Mozda bi mogao da promenis antifriz pre nego otvoris pumpu. Imao sam yamahu (nije bio tracer, ali isti princip pumpe, cini mi se) koja je pustala sasvim malo dole na rupici pumpe. Promenom antifriza to je prestalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Nenad_Džejms said: Pozdrav za sve! Da se prijavim Od neki dan sam ponosni vlasnik Tracera 700 Crna mat boja sa plavim točkovima. Nabacio sam mu za sada Givi Dolomiti kofer, uzeo sam i bočne ali sam greškom dobio pogrešne nosače za iste tako da oni čekaju da stignu odgovarajući. Ruzan je pu pu pu. Gadan bas. Dobro dosao i puno srecnih kilometara zelim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad_Džejms 13 Napisano Jun 22, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, mali_veseljak je napisao: Ruzan je pu pu pu. Gadan bas. Dobro dosao i puno srecnih kilometara zelim. Nek' je tvoj lijep hahaha hvala bralee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jun 22, 2020 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super, dobili smo pojacanje. Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sada nas ima 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 24, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Opa...dva na jednom mjestu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 29, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku od proslih, ove maglenke su izdrzale 7 mjeseci.... Opet jedna ciknula °¢^€π|×{•{¥}¢ Sad gledam koje ovaj put da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Na 32.000km Tracer je dobio vise nego zasluzen tretman. Promijenjeno ulje, filter ulja, filter zraka, rashladna tecnost, lanac i lancanici, sve je pregledano i svi aklopovi podmazani. Vile su komplet rastavljene i promijenjeno ulje. U vile fabricki ide 10w. Odlucio sam da sipam 15w. Realno nije bilo potrebe za zamjenom ulja ali sam htio da sipam 15. Dosta ljudi to radi da "otvrdne" previse mekane vile na ovom motoru. Nakon 100 predjenih km razlika je vidljiva. Motor vise ne tone na mali dodir prednje kocnice. Sa sada s zadovoljan i nastavljam da pratim. U moto je sipan Shell adcance 10w 40 ultra. Mjenjac kao ide kao kroz putar. Motor ima daleko manje vibracija i nekako tise radi. Pratim dalje. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo si pripremio motorce! Jos samo da imamo gde da se vozimo...:( (Osim po BIH i SRB) I mene ceka servis pa imam par pitanja: Da li je Shell full sintetic? U kakvom stanju su prasinari i semerinzi u vilama, tj. da li si samo ulje menjao? U kakvom stanju su lancanici i lanac? Koja je to mast za zastitu lezajeva tocka? P.s. svecice se po manualu menjaju na 30 ali sam ja odlucio da ih menjam na 40 000 kada se proveravaju - steluju ventili. Mislim da iridijumske mogu da izguraju toliko. Inace, Mitas gume su se za prvih 2000km odlicno pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da spomenem semering vodene pumpe. Zamenjen u Plattneru i za sada je sve ok. Upravo sam se vratio sa puta po BIH i posle nekih 1800km, sve ok. Sada redovno pratim tecnosti, a uplatio sam i Vozzi, za svaki slucaj. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GAGI74 said: Bas lepo si pripremio motorce! Jos samo da imamo gde da se vozimo...:( (Osim po BIH i SRB) I mene ceka servis pa imam par pitanja: Da li je Shell full sintetic? U kakvom stanju su prasinari i semerinzi u vilama, tj. da li si samo ulje menjao? U kakvom stanju su lancanici i lanac? Koja je to mast za zastitu lezajeva tocka? P.s. svecice se po manualu menjaju na 30 ali sam ja odlucio da ih menjam na 40 000 kada se proveravaju - steluju ventili. Mislim da iridijumske mogu da izguraju toliko. Inace, Mitas gume su se za prvih 2000km odlicno pokazale. Hvala :). Shell je ovaj i pise da je full sint. Prasinari i semerinzi kao novi. Bila je zamisao da i njih mijenjam ali kolega rece da stvarno nema potrebe. Praticu pa ako procure...vile vani opet Sve je rastavljeno komplet i ocisceno i zamijenjeno ulje. Nije ni bilo neke prljavstine isl. Lanac i lancanici su mogli do 40k sigurno. Na lancanicima nema znakova neke vece istrosenosti. Lanac isto tako. Moglo je do 40k ali sam imao sve spremno i odlucio da mijenjam. Ovaj sada lanac je gotovo necujan. Sa fabrickim sam od prvog kilometra imao zveckanje i zujanje. Za mast nemam pojma sta je. Pitacu ih. Po manualu se svjecice mijenjaju na 20k pa na 40k. Ne znam gdje si ti nasao podatak da idu na 30. Na traceru nisu iridiumske nego su obicne. Ja sam ih mijenjao na 20k. Na 40k ide stelovanje i spremam se polako na to. Zato sam sada ovo obavio da troskove rasporedim na dva servisa a ne da me na 40k udari srcka Sada me najvise interesuje ponasanje vila sa ovim uljem. Ima pt3dnoati ali ima i po koja mana. U vilu ide 460ml i postoji opcija da se 200ml izvuce i doda 10w. Tada bi se dobila vrijednost izmedju 10 i 15. Neki i to rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama! Da znam sta me ceka;) U pravu si 100% za svecice, ja sam nesto pogresno video. Menjaju se na 20 000 i nisu iridijumske. Negde sam pogresno video da su iridinumske i bilo mi je cudno da se tako brzo menjaju. Idu NGK LMAR8A-9 Ja malo eksperimentisem sa uljem. Posle Yamaluba, sipao sam Ipone Katanu full sintetic i za sada ne vidim neku razliku osim u ceni. Menjac se isto ponasa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nista nek i ja nesto korisno okacim Ja sam joristio yamalube i motul. Razliku primijetio nisam. Ovaj shell djeluje ok ali je rano za neki sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Cuje li se vama pumpa abs-a kad abs odradi? Kod mene se cuje kao da zvrci par sekundi. Znaci abs odradi, sve normalno i onda par 2sekunde u oumpi nesto zvrci. U servisu rekli da je to normalno ali sam sada vozio tracer 700 sa 1000km na satu i pumpa se cuje ali daleeeeko tise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio, mada mi se retko aktivira abs. A vozim uvek sa cepovima u usima... Probacu prvom prilikom pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8976 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1898 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Cuje li se vama pumpa abs-a kad abs odradi? Kod mene se cuje kao da zvrci par sekundi. Znaci abs odradi, sve normalno i onda par 2sekunde u oumpi nesto zvrci. U servisu rekli da je to normalno ali sam sada vozio tracer 700 sa 1000km na satu i pumpa se cuje ali daleeeeko tise.Ako nisi, zameni kociono ulje, možeš i par puta. Kada zamenis jednom, vozi par puta sa agresivnim kočenjem da pumpa odradi kada se aktivira ABS..Skoro sam otvarao pumpu ABS sa mog motora, lose stajale četkice na el.motoru i palio mi lampicu ABS-a. Šta je tada štroke izašlo iz samog bloka, ne bi verovao...Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...