Aleksandar_Veliki98 0 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Orion-luxor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !! Ovako zeleo bih da postavim pitanje da li se neko razume za ovu vrstu motora (cub) ,tj imam problem motor nece preko 55-60km-h I da bi se postiglo da ide 60 mora da se izvuce bas max . Pri toj brzini dobija neke vibracije ( sad nzm da li je to max ili mozda hoce jos ) , zvao sa u KRagujevcu medjutim kazu da nema blokadu ali na nekim sajtovima pricaju da ima ( mada niko nije napisao gde se nalazi) , U nekoliko situacija preteknu me skuteri kao da stojim !! Svideli su mi se ovi motori u grckoj , i bas zato sam i kupio ovaj ( oni su ludi sa njiha dizu ih na tocak , prosto jure ) . Voleo bih da mi neko pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 18, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Омашио си подфорум. Ово ти је случај за "Кинеску империју". Ако ти је стање фабричко, тј. права 50-тица, тих 55-60 на сат су максимум који твој моторин постиже. А како направи да моторче иде брже, писано је нпр. у овој теми - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110592-70cc-tuning-yamasaki-sky-sprint-cross-kinroad-xt50gy/ , а и ја сам се раписивао о тим моторима хоризонталцима којекуде по форуму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_Veliki98 0 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Orion-luxor Prijavi odgovor kao problematičan Омашио си подфорум. Ово ти је случај за "Кинеску империју". Ако ти је стање фабричко, тј. права 50-тица, тих 55-60 на сат су максимум који твој моторин постиже. А како направи да моторче иде брже, писано је нпр. у овој теми - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110592-70cc-tuning-yamasaki-sky-sprint-cross-kinroad-xt50gy/ , а и ја сам се раписивао о тим моторима хоризонталцима којекуде по форуму. pa nzm citao sam ali izgleda da nemamo isti problem ja i taj yamasakii Ali pokusacu mozda neko zna u delu sajta gde se pise za kineze ( tkz kineska imerija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_Veliki98 0 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Orion-luxor Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu ovih dana da pokazem kako ima dve sajle za gass tj kako jedna povlacu drugu ( Smesno napravljeno ) nikad do sad to nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...