sreten75 397 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam Bg uzduz i popreko i nigde nisam uspeo da nadjem crni rupicasti skaj za nebo. Naleteo sam na netu na ovaj madjarski sajt http://www.autoleder.hu/sr/presvlake-za-kroviste Poslao sam im upit na srpskom i engleskom, al' mi nisu odgovorili. Ako mozda neko zna madjarski i voljan je da im posalje poruku, neka mi se javi ovde ili na pp. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 15, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Puna Subotica single Madjarica, dodji rado ce ti neka pomoci u zamenu za krug na 12-ki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam Bg uzduz i popreko i nigde nisam uspeo da nadjem crni rupicasti skaj za nebo. Naleteo sam na netu na ovaj madjarski sajt http://www.autoleder.hu/sr/presvlake-za-kroviste Poslao sam im upit na srpskom i engleskom, al' mi nisu odgovorili. Ako mozda neko zna madjarski i voljan je da im posalje poruku, neka mi se javi ovde ili na pp. Hvala. Kazes sajt na Madjarskom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Da, madjarski je sajt, radnja je u Budimpesti. Dzabe sto u ponudi jezika postoji srpski, kad tamo niko ne zna srpski. Biker-Boy, legla bi mi jedna Madjarica ko melem na ranu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 16, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa im je ponuda. Nije mi logicno da uloze trud u sajt na srpskom jeziku a da potom ne rade ništa sa tim. Neko je ulozio vreme/energiju/novac da bi sajt bio na srpskom pa je nekako logicno da to nije radio bzvz. Svakako bi engleski jezik morao da ima uspeha ako već srpski ne uspeva. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 16, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, slao sam engleskom i putem upitnika i preko maila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11137 Napisano April 16, 2016 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio u madjarskoj,tesko moze da shvati da ljudi jednostavno ne znaju strane jezike i to u jako velikom procentu,gomilu zemalja sam proputovao,sa dosta ljudi u kontaktu,ali u madjarskoj sam najvise puta dolazio u jezicnu barijeru.Ovi blizu nase granice nesto znaju srpski,ostali nit engleski,nit nemacki i to bas veliki procenat cak i mladih ljudi,da ne poverujes ali je tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 16, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio u madjarskoj,tesko moze da shvati da ljudi jednostavno ne znaju strane jezike i to u jako velikom procentu,gomilu zemalja sam proputovao,sa dosta ljudi u kontaktu,ali u madjarskoj sam najvise puta dolazio u jezicnu barijeru.Ovi blizu nase granice nesto znaju srpski,ostali nit engleski,nit nemacki i to bas veliki procenat cak i mladih ljudi,da ne poverujes ali je tako. Ziva istina, znaci totalno ih zabole za druge jezike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 16, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je tako posto su u EU i NATU, pa ne moraju razmisljati-govoriti engleski, vec samo slusati gazde. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 18, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam pre par godina u Budimpestu u neku radnju moto opreme, morao sm pola sata da cekam da navataju nekog komsiju koji prica po malo engleski. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...