rade955 0 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan dvoumim se izmedju ova dva motora , za 300e skuplji kle pa me zanima koji da uzmem , ako neko ima iskustva neka napise pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 15, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ubeđen sam da cilindar više vredi tih para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 798 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 773 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I jeftinija registracija, i lakša postprodaja....i još svašta nešto. ALI uzmi ono štro se tebo više sviđa. Ne kupuješ motor nama nego sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano April 23, 2016 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan To je i moja dilema bila kada sam kupovao motor, dvoumio sam se izmedju BMW F650ice (koji ti je skoro isti kao Pegaso) i KLEa. Uzeh F650 i nisam se pokajao, na prvom motoru ne mozes ni osetiti razliku izmedju jednog ili dva cilindra a to vise snage koje ima ce ti znaciti ako hoces da se vozis sa suvozacem/icom. Sa druge strane, KLE jeste prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano April 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pegaso je motorcina u poredjenju sa Kleom, o kocnicama, ogibljenju, sigurnosti u voznji necu ni da pisem. Resis hladjenje reglera(*kuler og kompa), dobar akumulator da ne vrisne bendiks i samo teraj.. Vozio oba pa pricam iz mog iskustva. Ja sam pegasom stigao preko 70kkm bez ikakvog problema, a verujem da je i vrcena prilikom uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Zlatno pravilo da kupis motor koji je u sto boljem stanju, da ti opravke posle ne dojade. Slicni su ali i razliciti. Pegaso dosta bolje koci i udobniji je za putovanja. Sa druge strane kle nema vibracija koje prate jedan cilindar, malo laksi i cinimi se zgodniji za malo van puta. Vozio kle cetri godine a od skoro imam pegasa bas isto godiste...srecno sa kupovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1220 Napisano Maj 2, 2016 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Vjecna misterija,dali dva ili jedan cilindar..,probaj oba..,koji ti legne uzmi ga..,oba imaju mana,al i pametni ljudi su nasli rjesenje da to rjese....,uz neka ulaganja. Ja sam vozio kle i za njega imam samo rijeci hvale..,al mora biti u dobrom stanju,ako nije pazen,vazda neki problemi. Moj je bio u odlicnom stanju i nikad nisam imao nekih problema.. Ako mozes da sazvaces meko prednje ogobljenje..,to je to.. Mala potrosnje i registracija,jeftini djelovi.. Przi ko lud ako ga dignes malo u obrtaje.. Fazni lanac racunaj da ces mjenjati..,i to je uglavnom to.. Za apriliju sam cuo za frajlauf..,da joj je to mana..,ostalo valjda ok. Nisam vozio pa da ne baljezgam puno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan a transalp 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 2, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a transalp 650? Немој човеку на муку да стајеш, видиш да је једва смањио избор на ова два Прво ја не бих пегаза узимао у разматрање већ Ф650, али ако је избор између ова два онда свакако КЛЕ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 2, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi koji je u boljem stanju Ako neke razlike nema, onda KLE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan a transalp 650? Немој човеку на муку да стајеш, видиш да је једва смањио избор на ова два Прво ја не бих пегаза узимао у разматрање већ Ф650, али ако је избор између ова два онда свакако КЛЕ Pa i ja sam bio u sličnoj dilemi ali mi je transalp ipak za klasu bolji od oba...a sad pošto bi ga svakako otudjio red je da pitam nekog kome je motocikl potreban...da vidi kako je teško doneti pravu odluku :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...