Jump to content

Moto Zajednica

Grejac sedista, kako napraviti?

Recommended Posts

• Drug član, 1414 postova

Da li je neko pravio grejac sedista? Dajte ideje i seme ako ih imate!? Koji grejac se moze koristiti i moze li se napraviti? Veoma korisna stvar, ko je ima ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

najjednostavnije da na autootpadu nadjes sediste od nekog auta sa grejacima koje je rashodovano i da prebacis grejace

• Svrati ponekad, 436 postova

Sledece resenje moze da bude da se javis da te uputim gde se kupuju grejaci za retrovizore za kamione. Oni su tenki, relativno savitljivi i samolepljivi.

Guest gordanmg

Radenkovicu dal mislis mozda da preterujes?

Koliko ce struje tebi trebati da sve radi na motoru i da se desi da zbog svih tih stvari koje si ugradio ostanes negde u nekoj vukojebini?

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: @ UBER ALLES

Koliko ce struje tebi trebati da sve radi na motoru i da se desi da zbog svih tih stvari koje si ugradio ostanes negde u nekoj vukojebini?

Slazem se...sigurno rizikujes da ugradnjom bilo kakvog grejaca sedista premasis snagu alternatora, cime bi ti vrisnuli  namotaji statora.

• Svrati ponekad, 385 postova

Stace ti grejaci,obuces se lepo i nema zime za eskime......... ;D ;D ;D,ovako nesto zaebes i skuvas

jajca.... ;D ;D ;D.

Ima drug u kolima grejace sedista i uopste nije prijatno bar meni imam osecaj kao da

sedim na ringli.

Slazem se...sigurno rizikujes da ugradnjom bilo kakvog grejaca sedista premasis snagu alternatora, cime bi ti vrisnuli  namotaji statora.

Nisam ni mislio da stavljam grejace na motor za ovaj put, cisto me zanima da li je i kako moguce ugraditi grejace na sediste motorcikla, jer zimi zna da bude "hladnjikavo"!

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

ma druze sve je uzvodljivo,ako se hoce...mozda bi moglo i nesto da se resi sa toplom vodom,tvoja masina bese vodenjara?ali oper ostaje problem kako skidati sediste onda kada se cevi povezu u sistem

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Jagnjeća koža preko sedišta i dobar prebranac, pa da vidiš kako prži, kakve cevi, kakva struja, priroda bato...

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Bez ljutnje od strane autora, ali da je to korisna stvar, odavno bi je neki od proizvodjaca (da  ne kazem svi), uvrstili u deo svoje opreme (standardne ili dodatne, nebitno..), ali ako si odlucio da to pravish, onda sa srecom..;)

Bez ljutnje, ali vec 30 godina neki proizvodjaci motorcikala koriste grejace sedista i to za najskuplje modele, jer je to "luksuzna" oprema. Culo se za gold wing, ili LT1200, ili.......mozda je to za nekog beskorisna stvar, ali za mene je veoma korisna, pogotovo kad je temperatura oko nule ::);)

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Bez ljutnje, ali vec 30 godina neki proizvodjaci motorcikala koriste grejace sedista i to za najskuplje modele, jer je to "luksuzna" oprema. Culo se za gold wing, ili LT1200, ili.......mozda je to za nekog beskorisna stvar, ali za mene je veoma korisna, pogotovo kad je temperatura oko nule ::);)

Šalu na stranu, ali jagnjeća koža je vrh...

• Svrati ponekad, 416 postova

Grejači vuku dosta struje to je problem.

A da probaš da kupiš grejače za ski cipele oni rade na baterije i savitljivi su pa mislim da bi se relativno lako mogli ubaciti pod sedište?

• Svrati ponekad, 416 postova

:D :D :D

Ma samo jedan potenciomer...

Probaj da nadjes nesto poput ovoga

http://www.800-ski-shop.com/shop/product.asp?s_id=1&pf_id=PAAAAAFIDPNOHGDG&src=ca&&CAWELAID=62615558

Ja sam nasao u prodavnicama koje prodaju ski opremu,i imas i punjive baterije. Ja sam to bio uradio na starom sicu na biciklu, ali sam ga prodao pa ne mogu da slikam.

Ovi ulosci su jako savitljivi i mogu da se ugurajugde hoces...

Druga varijanta je da na nekom otpadu nadjes sediste od kola sa grejacem pa da ga transplantujes  ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja