Momentum 1148 Napisano Maj 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Honda da ne zvizdi tako imala bi skroz neki bezveze zvuk Nema nista lepse od tog zvuka Lanac bregaste zna da "cegrta" zato sto spaner popusti, mozda cujes to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Od ovih sam vec odustao, necu uopste da razmisljam sta lupa, posto sam imao f2 do skoro, mislim da je vreme za 900rr, a i ubedljivo mi se najvise svidja od svih. Najverovatnije ce na kraju i bito da cu dodati jos malo novca i kupiti bas dobrog. Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7831 Napisano Maj 6, 2016 -, 1765 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da razliku od 893 i 919 ne zna ni Tadao Baba.... ☺ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 7, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan E ako on ne zna, ne znam ko ce znati ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek kupujem motor, dakle u obzir dolaze i Suzuki i Yamaha, pored Honde. Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 18, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/8242195/suzuki-gsxr-k2-600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 3, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna kupovina jos uvek,isplata odmah u kesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelna kupovina jos uvek,isplata odmah u kesu. ''ispata odmah u kesu'' - a kako drugacije? nisam cuo da neko kupuje po sistemu -dacu ti kad budem imao,a nebude mi trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Iz razloga sto masa ljudi nudi kojekakve trange frange kombinacije tipa deo odmah pa deo na rate na obraz ili dam ti auto i 1000e itd, itd... Cisto da napomenem, da se zna. Послато са 6016X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 6, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Svakakvih prodavaca ima. Ozbiljni prodavci se ne sluze takvim kombinacijama. Uglavnom znaju sta prodaju i koliko vredi i shodno tome traze odgovarajucu cenu. Najidealnije je kad i kupac i prodavac znaju kakva je roba u pitanju i koliko vredi i tu nema puno cenkanja. "Kes na blatobran" i zavrsis sve za 5 minuta. Steta sto je takvih situacija realno malo. Ako bas moras kupiti motor, najbolje ti je da uzmes od proverenog clana foruma (ako ima na prodaju), ako ne.... jbg, ostajes na milost i nemilost sajta kupujemprodajem ili polovniautomobili i njihovih oglasivaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Honda CBR 900RR, 1997 god, moze tema u arhivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1108 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 572 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice veceras kada dodjem sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3541 Napisano Jun 22, 2016 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice veceras kada dodjem sa posla Ne laži, prijavio si na poslu da ti je loše i da ne dolaziš, napunio si rezervoar i sad samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Bice veceras kada dodjem sa posla Ne laži, prijavio si na poslu da ti je loše i da ne dolaziš, napunio si rezervoar i sad samo E da je srece,ne vredi brate,mora da se radi,nista od ozbiljne voznje do vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je 1997. Drugar je prodao pre par nedelja, 50000 na satu ima al je masina perfektna, ocuvana maksimalno. Sluzice te dosta dugo, samo redovno odrzavanje i cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je 1997. Drugar je prodao pre par nedelja, 50000 na satu ima al je masina perfektna, ocuvana maksimalno. Sluzice te dosta dugo, samo redovno odrzavanje i cepaj Odakle je drugar, posto je meni izmakao zamalo jedan takav u Vrscu? Ali sam srecom naleteo na ovaj koji sam uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-34049994-1.htm iz novog sada, u ovoj semi. jbg, brzo naisao kupac, otisao motor maltene sutradan odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3541 Napisano Jun 23, 2016 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-34049994-1.htm iz novog sada, u ovoj semi. jbg, brzo naisao kupac, otisao motor maltene sutradan odmah Je l zna neko čime je urađen ram i ostali aluminijumski delovi? Samo farbano ili neka druga tehnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 23, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kontam da je ram samo poliran ili nesto slicno, da dobije sjaj. normalno ram nije toliko sjajan. mozda je i farba u pitanju. meni se licno ne svidja sto tako sve sija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ako nekog zanima, sta sam kupio Послато са 6016X уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju te služio! Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 26, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одличан, пуно безбедних километара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10640 Napisano Jun 26, 2016 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan prelep je zoomiraj malo tu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sa sve manekenom, hvala svima Послато са 6016X уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...