Archduke 67 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Kumodraž Motocikl: Mrka kapa, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo draga! Neko vreme pratim ovaj forum, a pre par dana se zapravo i prijavih, pa reko' da se javim i predstavim. Najprecizniji opis bi bio "dvajes' sedmogodišnji programer koga je pre svadbe udarila vrlo rana kriza srednjih godina, pa je odlučio da je vreme da malo živi svoje snove" Zovem se Milan (Mihajlović), a po internetima sam poznat i kao Archduke - kako god da me zovete, sve odgovara (posle sličnog predstavljanja u firmi sam nedelju dana zvan Živadin...). Trenutno lociran na vr' brda poviše Beograda, u Kumodražu. Vozač četvorotočkaša od osamnaeste (mada aktivno od dvadeset druge), u ranoj šestocifrenoj kilometraži. Sa druge strane, vozni staž na dva točka je nepostojeći za sada, sa nadom da će da se menja... ako me gos'n Jasminko istrpi na časovima, naravno! A ako sve prođe kako treba, i ako Živković do tada ne završi sa prodajom, nadam se i ponosni vlasnik Challengera... ali otom potom, da ja prvo položim sve što položiti treba Tol'ko za sada, nadam se lepom druženju sa vama (mada sam po prirodi relativno asocijalan) M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 12, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Видим тема почиње са "Ахој!", па сам се тајно понадао да нам се придружила каква Чехињица, али... кића. Па добро сад... добро нам дошао. И тако... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archduke 67 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd, Kumodraž Motocikl: Mrka kapa, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan @Зорге Nazalost, u tom pogledu sam 110 kila razočarenja Bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...