Cope 215 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan evo kao ce izgledati motocikli za policiju ako bude istina :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo kao ce izgledati motocikli za policiju ako bude istina :) hahaha pa nisu vozili kineze za vreme mama Mire, e ne sad. :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! ;D ;D Samo se ti smej kad te na ovom govancetu uvati ima da slalis onaj K ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! ;D ;D Samo se ti smej kad te na ovom govancetu uvati ima da slalis onaj K ;D ;D ;D ;D ;D ;D aj ponovi, keve ti ! losa nesto veza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan momci veliki pozdrav za vas. mi u hladnijim krajevima pocinjemo sezonu 1 maja a za bg ne znam. sto se tice motora verujte mi da je glupost za gradske sredine uzimati velike motore. braca crnogorci su uzeli skutere po gradu a magistrala sa vecim motorima. ajde odoh u off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan momci veliki pozdrav za vas. mi u hladnijim krajevima pocinjemo sezonu 1 maja a za bg ne znam. sto se tice motora verujte mi da je glupost za gradske sredine uzimati velike motore. braca crnogorci su uzeli skutere po gradu a magistrala sa vecim motorima. ajde odoh u off. Stigao je prošle godine jedan Beberly kod nas na test. Beo i sa plavim rotacijama, znam da je još uvek u Piaggio servisu na probi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Mart 27, 2008 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih njima kupio rolere kao u Parizu, a i taman da skinu natalozenu jagnjetinu! No, doduse, daleko smo mi od Pariza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2223 Napisano Mart 27, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno "Mersovci" izlaze na ulice 1. aprila :o :o APRILILILi ;D Nemoj tebi da bude aprilili, dobili su nove radare ;D ;D ;D ;D ;D Bice tebi aprililili !!! ;D ;D ;D IDI IZVADI A !!! ;D ;D ;D Mislis, IDI POLOZI ZA A? Cudi me da policija tako kasno u toku godinu zapocinje moto sezonu, kad maltene do Nove Godine voze motore... Da je srece da ih bude vise u saobracaju, mnooogo strasnih stvari vidjam svaki dan u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u gradu je postojala biciklisticka patrola, ali mislim da je ukinuta, izgledali su smesno da ne moze smesnije, ali ako nabave ove copere gde ce im biti kraj ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan pablo, pa kod nas jos uvece prolece sneg nije bas za motor, ali u bg je sigurno pocela sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sleteli su u velikom stilu Juče sam video trojicu u istome danu i stvarno rade posao za sve pare. Pljušte prijave pored sajma i kod Ade za žutu traku, zaustavljaju i proveravaju kamionete i kombije van beogradskog porekla iole sumnjivog tehničkog stanja, dok motoristu još ni jednog nisam video da su zaustavili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 4, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sleteli su u velikom stilu motoristu još ni jednog nisam video da su zaustavili ;D Sto se mene tice, necu plakati ako tako i ostane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano April 4, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije u duhu tolerancije i saobracajne kulture ,koju ovde pokusavamo da propagiramo, da sluzbena lica na motorima zovemo Marsovci. U neku ruku i oni su nase kolege,kao i momci na skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije u duhu tolerancije i saobracajne kulture ,koju ovde pokusavamo da propagiramo, da sluzbena lica na motorima zovemo Marsovci. U neku ruku i oni su nase kolege,kao i momci na skuterima. Podrzavam kolegu i zamol;io bih vas da drugove policajce nazivamo pravim imenima jer medju forumasima ima i policajaca i moz da zamislite kako se oni osecaju.DRUGARSKI POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije u duhu tolerancije i saobracajne kulture ,koju ovde pokusavamo da propagiramo, da sluzbena lica na motorima zovemo Marsovci. U neku ruku i oni su nase kolege,kao i momci na skuterima. Podrzavam kolegu i zamol;io bih vas da drugove policajce nazivamo pravim imenima jer medju forumasima ima i policajaca i moz da zamislite kako se oni osecaju.DRUGARSKI POZDRAV Dakle - "Slušbeno lice van zemaljskog porekla" Šalim se, uz svo poštovanje službenim licima, ne smatram da naziv "marsovac" ima pogrdnu konotaciju, čak je simpatična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mene kad vide neki zovu marsovac... valjda zbog flip kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 4, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Smo se salite vi sa ''marsovcima'' pa sutra kad stavimo bjb ambleme bice vam marsovac.Mene ce to tesko da zakaci jer tesko da neki policajac prati forum ali na vasoj teritorijaih ima dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 4, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Smo se salite vi sa ''marsovcima'' pa sutra kad stavimo bjb ambleme bice vam marsovac.Mene ce to tesko da zakaci jer tesko da neki policajac prati forum ali na vasoj teritorijaih ima dosta A ne gresis sinak silno gresisi, mene zaustavili na koferu mi nalepnica vido bi je i Filip Visnjic, pogledao dokumenta pozdravio (30 sekudni zadrzavanja) tako da ako oces da postignes dobro prolazno vreme stavi bjb nalepnicu na kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 6, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Na začetku je nova koalicija - "BJB & POLICIJA" ;D ;D ;D Sećam se pre neku godinu kada sam u nekom selu u neki sumrak izbegao sigurnu smrt na neosvetljenom traktoru, te se potom objašnjavao sa pijanim traktoristom da treba da stavi barem jednu sijalicu pozadi i napred, i toliko sam bio ubedljiv sa belim motorm, flip up kacigom i oštrim tonom, da mi je obećao da će to pod hitno da ispravi > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 6, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Na začetku je nova koalicija - "BJB & POLICIJA" ;D ;D ;D Sećam se pre neku godinu kada sam u nekom selu u neki sumrak izbegao sigurnu smrt na neosvetljenom traktoru, te se potom objašnjavao sa pijanim traktoristom da treba da stavi barem jednu sijalicu pozadi i napred, i toliko sam bio ubedljiv sa belim motorm, flip up kacigom i oštrim tonom, da mi je obećao da će to pod hitno da ispravi > Uuuu.... pa u nasim redovima bi se naslo bas dosta kandidata za tu koaliciju.Ja imam i spisak vidjenijih clanova koje bih predlozio za zajednicku patrolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2889 Napisano April 6, 2008 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Na začetku je nova koalicija - "BJB & POLICIJA" ;D ;D ;D Sećam se pre neku godinu kada sam u nekom selu u neki sumrak izbegao sigurnu smrt na neosvetljenom traktoru, te se potom objašnjavao sa pijanim traktoristom da treba da stavi barem jednu sijalicu pozadi i napred, i toliko sam bio ubedljiv sa belim motorm, flip up kacigom i oštrim tonom, da mi je obećao da će to pod hitno da ispravi > Uuuu.... pa u nasim redovima bi se naslo bas dosta kandidata za tu koaliciju.Ja imam i spisak vidjenijih clanova koje bih predlozio za zajednicku patrolu Misija uspela. Narodna milicija se pojavila na Miseluku. Srecom su tolerantniji od nekih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...