croissta 3 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vizir od Gilera-e Nexus 250 2008. Crni. da li neko zna gde se to moze naci sem u ovlascenom servisu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano April 11, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Ivana, covek pravi vizire (izguglaj nacices kontakt) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croissta 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi fabricki. Znas li nekog ko radi delove za skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano April 12, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mile (Moto klinika), Gavro Subotica, PGS, Bellamoto, ebay... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croissta 3 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ruma Motocikl: apn 4, xlv 600 transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li mi samo nabaviti brojeve telefona? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano April 13, 2016 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj kolega 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...