zagidr 48 Napisano April 9, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi retrovizori za Suzuki K4, ali sa zmigavcima,tipa od k5 ili slicno...da sad ne kupujem posebno i zmigavce. Ako neko ima polovne neka posalje ponudu sa cenom ;-) ove kineske i neke kopije netrebam,to vec imam,ne bih da kupujem posle svake moje voznje ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel odgovaraju ovakvi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ako je odgovor : da , ponuda na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...