tomaesp 246 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svog Bandita..Kupljen od naseg clana Punise (punisa 16)..Motor ima 65000 na satu...ja sam presao sa njim 4000,bio mi je za prelazni period,kad sam ostao bez motora,posto sam skucao svoju Fz6..Punisa je na 60000 tek skinuo blokadu kod Bokilica. Motor se vodi na A2 (25kw) ,a otvoren je na full snagu. -prednja guma : Michelin Pilot Road 3 nova -zadnja guma: Bridgestone Battlax 021-uradjen servis karburatora-promenjeno ulje u kocnicama-vizir: MRA Naked (kupljen u Yamaha Platneru)-izduv: Lazer-slajderi-ralica-nosac kofera (plocu i kofer ostavljam za naredni motor) -registrovan je do Juna Zamena samo za Fazer 600 (2001-2003) Cena: 2250e Kontakt: 063/7326/719 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my GT-I9301I using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno ulje i filter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 12, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jaooj, predobar Ako se ne proda do sledeće godine, dok ja skupim još neku kintu...uuuh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1869 Napisano April 12, 2016 Drug član, 1253 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep motor. Reci mi posto i sam trazim nekog nakeda medju kojima je favorit upravo Fazer 600 koji i ti pominjes, sta mislis da ces vise dobiti nego sto daje tvoj Bandit. Imao sam ranije Inazumu 750 i znam da je suzukijev kvalitet nesporan u toj klasi. Lako sebe mogu da vidim i na tvom motoru ali finansije su problem. Sa srecom prodaja. Ako skockam pricu za jednog Fazera a na svidi mi se mozemo da se menjamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Fazera sam vozio proslu sezonu,tacnije Fz6,imao sam nesrecu i jbg,ostao bez motora...Sta mi se svidja na njemu i sta mi vise pase nego na banditu...Ja imam 190cm i skoro 90kg...polozaj sedenja mnogo bolji na fazeru nego na bandzi..sedi se uspravnije,dok na banditu si malko napadacki...sa bandzom imam problem da me bole ledja posle nekog vremena...pogotovo kad se vozim sa zenom..na fazeru ni ne osecas suvozaca..fazer jaci za 20 konja..pogotovo znaci kad se dvoje voze...fazer ima bolje kocnice...vesanje...zastita od vetra (nije merodavno,jer je moja bandza naked)...mozda gresim,ali to je moje vidjenje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 109 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Lep, lep.. Srecna prodaja! Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3911 Napisano April 12, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor su vozili veliki smekeri,onaj ko ga bude kupio rizikuje da postane takav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan 2000e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Motor udomljen! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...