Komsa 1831 Napisano April 6, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 2 nova CDI-a za Hondu Dominator, kupljeni u Grčkoj - višak, nikada montirani. Cena nabavna od 40€ po komadu. Tel: 0641525716 Možda pasuju i za stariji Transalp? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 19, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Možda samo za TA do 90g. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jeftino skroz....heh..ko uz k... mi sad ne treba,a kad mi je trebalo nigde nista povoljno,ispod 100 nisam nasao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano April 20, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kako da znam za kog TA pashe i da li u opste pashe za trandzu? Da li ima neki broj i kako proveriti kompatibilnost sa transalpom. Naime treba mi za TA 87mo godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 21, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dođeš, probaš kupiš ako odgovara. Ako ne odgovara popiješ pivo-dva-triiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i 'ebiga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...