boba_moto 39 Napisano April 5, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kais za 440 ltd .kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Greska z kawu en 450 ltd 85god.potreban kais Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas stari mozda bi mogao da resis to na srpski nacin...mozda si i probao, ali cu ti reci sledece. U Beogradu, mada mislim da ima i u N.Sadu, u firmi "Koning" imaju kaiseve za sve i svasta. Moze da se desi da nadju nesto i za tebe. Ja kada sam bio, za neke druge problematike bili su jako predusretljivi, cak su me i u magacin pustili. Brrrrdo kaiseva. U Beogradu se ta radnja nalazi ispod Kalemegdana, malo posle Lukoil pumpe, lako je za naci. Za kontakt probaj internet...mozda se i telefonski resi (ako je oznaka na starom kaisu jos vidljiva da se procita). Pozdrav i javi sta si uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala puno .javicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...