easy and slow 248 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane kolege, U potrazi sam za ralicom za gore navedeni motor. Puig ima u ponudi ali je cena bezobraznih 210 eur. Svi predlozi i sugestije su dobrodošli. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Brrka sa foruma pravi. Ja sam uzeo od njega . Mislim da je cena oko 30 evra Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj jel to fabrcki bela ide uz motor ili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja takvu kao sa slike iznad. Ofarbana je u crno, ako si zainteresovan, prodao bih je. 30e sa mojom postarinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 14, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' sve ide šaraf na šaraf?Nema nikakvih zajebancija, prepravljanja ili slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kapicic 0 Napisano Mart 8, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha fz6 s2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Treba mi pomoć oko nosača za ralicu (plug) za fz6 ako neko ima neku skicu ili šemu za isti kako se pravi! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svojevremeno Brrka montirao ralicu na TDM pomocu onih perforiranih metalnih traka. Dovoljno su savitljive da mogu da se prilagode, i dovoljno cvrste da ostanu u tom polozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano April 18, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry na off-u, ja sve kontam kakva crna ralica na motoru... Pod ralicom se kod nas misli na GRTALICU ZA SNIJEG... I ja sve razmisljam, koji K**** ce ti grtalica na motoru. Ajde da je neki kroser, pa mozda reko i ima logike, ali fazer nikako... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...