markone 457 Napisano Mart 31, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mogu li da se pobroje koje sve enduro kacige sa vizirom postoje (marka, model) i gde mogu da se kupe kod nas. I ima li Airoh u Beogradu negde? I cene! I cene! Mislim da to nije reklama već pomoć pri kupovini? Šta urednici misle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan malo stariji model, ponosni vlasnik iste[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Mart 31, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Има неких и кинеза... ;D HJC CL-XS Један леп тест... И не баш леп нос(воз)ач Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 16, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan E da malo ozivim ovu temu, da ne pravim novu! Zanima me da li se moze naci nesto slicno do 150e i sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Marushin je, pored Arai, Shoei, HJC i UVEX, izbacio enduro-supermoto kacigu sa vizirom. Radi se o modelu X-Moto. Ima "nadimak" 3 u jednoj jer se može koristiti kao kros kaciga, putna enduro i za super-moto. Odlična kombinacija za nas. Idemo u šumu - skinemo vizir i zamenimo ga naočarima! Izađemo na drum - stavimo vizir! Naprednom FCH tehnologijom omogućena je izrada školjke od fiberglasa i kaciga teži 1550 grama. Poređenja radi, SHOEI Hornet DS je teška 1430 +/-50 grama. E sad, SHOEI Hornet košta 459 evra, a model o kojem pričam 149 evra, odnosno 159 evra sareni model Squadron (informacija iz Polo kataloga za 2008.) Naravno da je SHOEI kaciga kvalitetnija i donekle opravdava visinu cene, ali mislim da je za nase uslove daleko prihvatljivija cena Marushin kacige. Nije mi najjasnije da li postoje providni viziri za kacigu jer znamo za probleme u noćnoj vožnji sa tamnim vizirima. X-Moto ima "brzu kopču" (kao na Nolan kacigama) i unutrašnjost koja se vadi kako bi se dobro oprala. I za kraj - slike: SQUADRON BLACK SILVER MARUSHIN kacige uvozi "Export auto". Prodavnica im se nalazi u Golsvortijevoj 31. tel. (011) 30 88 866 Aj pa tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju odlicno! A cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Maj 16, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A cena? Malo pazljivije citaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel' postoji neka sa nastresnicom a sto kracom bradom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 199 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Koja je bolja od ova 2 modela, Airoh ili Marushin? Za Airoh treba da idem u NS jer ih nisam video nigde u BG-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Maj 16, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Koja je bolja od ova 2 modela, Airoh ili Marushin? Za Airoh treba da idem u NS jer ih nisam video nigde u BG-u. Ne mogu da kažem koja je bolja, ali sam kupio Airoh. Meni sasvim odgovara. Imao sam malih problema sa žuljanjem ali sam je "razgazio" pa je sada podnošljivo. (Imam izgleda ćoškastu glavu ) Kaciga je dobra po gradu, nisam još skidao šilt jer me mrzi da se drndam oko toga. Na autoputu malo zujka ali mi ne smeta jer mi je prethodna brujala. Mikka kaže da je njegova nova kaciga mnogo tiša od Airoh-a... imao je istu kao moju pa je prodao zbog buke. Ne znam, ja bolju nisam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Za Airoh treba da idem u NS jer ih nisam video nigde u BG-u. Airoh imas u KDM-u, u onoj radnji u bloku 23. Ne moraš u NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj A cena? Malo pazljivije citaj! Imas pravo. Kad sam stigao do dela gde se pominje "459 evra" dalje sam samo slike gledao. Sorry. Inace, Airoh S4 u Louisu kosta 179€ i ta je najjeftinija enduro kaciga u katalogu, tako da je cena za Marushin super. Meni se najvise svidja mat crna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da mat crna je najlepša, ali mi se čini da mi se neko žalio da mu mnogo duva ispod brade pa da mora stalno da drži glavu sagnutu??? Koliko puta sam rekla da ujednoj rečenici :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Maj 17, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Da mat crna je najlepša, ali mi se čini da mi se neko žalio da mu mnogo duva ispod brade pa da mora stalno da drži glavu sagnutu??? Koliko puta sam rekla da ujednoj rečenici :D :D mmm... 1, 2, 3, 4, 5 + 1 u drugoj Jel ti to vežbaš za neku specijalnu priliku?! ;D ;D ;D To duvanje izgleda zavisi od vetrobrana na motoru. Moja kaciga (Airoh) nije strašna po tom pitanju. Dobra potkapa to rešava savršeno. Onomad (pred uskrs) kada smo išli na Kopaonik (Dragica i ja), temperatura je bila 0-4oC i sa potkapom do preko nosa nisam imao problema sa zimom... ali sa magljenjem čim stanem - jesam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna je extra. Svidja mi se a i cena je ok. Zna li neko jel ima negde u Novom Sadu da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 17, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan www.youtube.com/watch?v=6MDJeFKEiSs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 457 Napisano Maj 18, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Mat crna je extra. Svidja mi se a i cena je ok. Zna li neko jel ima negde u Novom Sadu da se kupi? Ako misliš na Airoh S4 nju imaš u Primoto-u na futočom putu preko puta Univer-a. Adresu i telefone imaš u "prodavnice" lepljivom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne. Mislio sam na Marushin. Izvinjavam se sto se nisam dobro izrazio. A koja je cena Airoha u NSu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Jul 23, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu postavicu pitanje ovde: Planiram da sutra porucim iz Luisa Uvex enduro ,ali se bojim da necu pogoditi velicinu bez probe i razisljam da je mozda bolje da dodem do BG ili NS po Airoh S4 . Ako je neko imao iskustva sa Uvex Enduro neka se javi (ja sam je samo na slici vidio). Koja je cijena Airoh s4 u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 24, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Airoh S4 16 000 din (200e) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ja video u Bg-u na Novom Bgu plavo-bela 18.800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 2, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da me uputi gde ima najjeftinija kross kaciga sa vizirom? - i naravno cena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 5, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko ja znam.. kod nas jedino pomenuti Airoh i UVEX od tih sa vizirom za neke pristojne pare. A ko mozes da odvojis 500 evropskih novcanih jedinica... onda juri Arai ili BMW! Airoh na NBGD i u NS Primoto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 6, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Koristim BMW Enduro (tamno sivu) kacigu i zadovoljan sam, odlicno dihtuje, ne curi po kisi, vizir se ne magli i to uopste se ne magli ni malo sto meni mnogo znaci............retko je naci kacigu koja ima osobinu da se ne magli vizir. Cena jeste visoka......ali zato dobijas kvalitet koji traje. Treba misliti da u slucaju pada "valja" imati kvalitetnu kacigu na glavi. Malo upozorenje Mladjim kolegama....posle pada OBAVEZNO promeniti kacigu, ovu oguljenu staviti u raf za uspomenu. Pozdrav svim bikerima u Srbiji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...