Walter 3 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bg Motocikl: Kancelarijska stolica iz JYSK-a Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupim uskoro kruzera prvenca, pa me zanimaju HD kacige. Ima li neko sa forumima iskustva sa istim? Prvenstveno me zanima odnos cena-kvalitet, obzirom da HD vazi za prilicno napumpanu marku (160 jura za cizme, ma vazi!), koliko sam mogao da primetim, kacige im nemaju nikakve vanredno velike cene. E sad se postavlja pitanje - valjaju li sta? Da li su izdrzljive (prvenstveno mislim na unutrasnji materijal), koliko bucne, itd. Imam oko 120 do 150 evrica budzet koji sam voljan da potrosim za slem, zanimaju me prvenstveno kacige otvorenog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Walter 3 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bg Motocikl: Kancelarijska stolica iz JYSK-a Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno? A ja iskopao neke linkove sa neta gde imaju kacige za oko 150-160 eura. Hm, sutra cu da ih iscimam da vidim sta se desava tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 31, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac mozda neku dzet kacigu HD koja ce ti biti ok za po gradu, zato kad te zalepi buba ili kod nas sto se desava kamencic na magistrali nece ti bas biti lepo kao sto boca rece, za te pare uzmes neku hjc touring varijantu npr TR1, i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...