Jump to content

Moto Zajednica

mtb 28 coli inerbike extreme neotpakovan

Recommended Posts

• Ne silazi, 2915 postova

prodajem  mtb interbike extreme,isti kao na slikama ali neotpakovan u najlonima-treba formirati volan i pedale planinac 28 coli,ram takodje povecaan,neznam dimenzije,shimano revoshift,gume kenda,nesto tanje ali ripne,vise za grad,napred nazad suspenzija,cena 150 e,bugarska firma kao nas kaprijolo,nije kinez, ,novi sad 0641352299.Ovaj sa slika se koristi godinu dana bez problema,mnoo se lakse vozi nego standard od 26 coli,ne bole vrat,ja sa 190 cm ga vozim skroz uspravanpost-2345-0-90136600-1459042209.jpgpost-2345-0-17044900-1459042225.jpgpost-2345-0-20258900-1459042244.jpgpost-2345-0-41692800-1459042256.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Nema ljutnje, al bolje Kinez danas nego Bugarin realno, ovo sa slika sto vidim je prastaro demode na kvadrat izbacen odavno iz proizvodnje svi ovi delovi menjaci oprema..... Nedavno sam kupio novi bajs komplet Alu sve(26k), a pre tj vec 15ak godina se aktivno bavim biciklizmom tako da imam dosta pojma o svemu tome.... Ram ti je gvozdje (?), krs najgori sorry druze ali vrati to Bugarima...

• Podržavam 1

• Ne silazi, 2915 postova

zavisi iz kog ugla gledas,za najobiciju voznju-99,99999% ljudi koji voze bicikl je idealan bicikl tehnologija od pre 60 godina,rog,pvri partizan  bez brzina i poprilicno velik da se negrcis na biciklu.To je rekreativna voznja,nije sport.Voznja bicikla je za ravnicu ,po brdu nemoze da se vozi bicikl.Sta ce onda bilo kome vise od 2-3 brzine-dovoljna jedna i  sad nekom treba ekstra precizan menjac..Alu ram ok,ali za rekreaciju kuca-voznja-kuca.Nista radnja,da ga lupas,gde da stavis kese.26 coli mali bajs-za  izmedju drveca.Moja zena 158 cm vise nebi sela na  26 coli.Jednostavno mali je. Uski sicevi bulja otpada.Sve navedeno je lepo,haj tek i sta ti ja znam  ali realno nesluzi nicemu.Osnovni kvalitet a da sljaka je prava mera.U novom sadu maltene svi koji imaju bicikle koji su bili novi skuplji od 200 eur su ih kupili na pijaci donesene od preko i to za 80-100 eura.oni koji su ko novi su 3-5 godina vozeni a prosek na pijaci je po meni 7-8 godina.A niko nema para da se iskesi 500 eura za  bcikl.Ja nevidim da bilo sta fali mom biciklu,osim sto je cena mala trebao bi skuplje da ga prodajem.Da li ima ispod 200 eura to sto ja prodajem.Vozio sam 25 godina biciklove uglavnom lose ali zato veoma jakim tempom-jako umaranje,bilo gde po gradu,zvali su me biciklo manijak.Znaci bitno je da se  napregnes.Nema veze za obicnog coveka da predje neku razdaljinu u neko vreme.To je za sportiste,clanska knjizica,takmicenja svaki dan bar dva sata treninga,vikendom cetiri.

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95'

Da li ima ispod 200 eura to sto ja prodajem.

Pozdrav!

Nije vam toliko los bajs, ali po mom misljenju cena je malo jaka.

Kad ste vec pitali dali ima ispod 200 eur. da je bolje, moj odgovor je da ima.

Npr Capriolo Level 9.0

- Alu Ram.

- 29 er Tockovi.

- Veoma lepog i modernog dizajna.

- Cena oko 180 eur. NOV (garancija)

http://www.capriolo.com/capriolo-bicikli/2015-2016/mtb-29/level-90-crno-oranz

Verujem kad bi se malo cena korigovala da bi vas bajsic vrlo brzo nasao kupca.

Nema ljutnje samo moje iskreno misljenje.

Pozdrav jos jednom.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja