Bojan82 8657 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Namestio sajlu,sve radi odo da se vozikam☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E braco dosadio sam i sam sebi sa pitanjima verujte,osecam se glupo al ajde opet pitanje. Sirena mi se jedva cuje dok su farovi na kratko,upalim duga svetla sirena svira jace,ugasim farove ne cuje se uopste.Nije sprdnja svega mi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan gubi masu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da detektujem,to moze biti bilo koja zica u onoj sili zica,kablova?Da teram kod elektricara il mogu nesto sam izmajstorisati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sirane ide na samo 2 zice. + je stalan, a kad pritisnes dugme, das joj masu da zatvori kolo. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Al to je samo jedan od simptoma,ta sirena.Imam ih ja jos:) Tipa,kad dam kontakt nemam struju,tek kad upalim motor dobijem sve lampice i svetla.Na leru trepere,sa gasom pojacavaju i one svetlost. Pocewla i ona lampica za ulje da mi gori,pa se malo ugasi al uglavnom gori stalno sad. Nije akumulator,doneo danas drugi probao isto se desava,nije osigurac onaj mali stakleni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i punjenje akumulatora, trebalo bi da bude malo ispod 14 volti. Probas i na leru i na malo vecim obrtajima. Treba da je od nekih 12.7 V do max malo preko 14. Izmeri i sa ukljucenim i sa iskljucenim svetlima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i punjenje akumulatora, trebalo bi da bude malo ispod 14 volti. Probas i na leru i na malo vecim obrtajima. Treba da je od nekih 12.7 V do max malo preko 14. Izmeri i sa ukljucenim i sa iskljucenim svetlima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i punjenje akumulatora, trebalo bi da bude malo ispod 14 volti. Probas i na leru i na malo vecim obrtajima. Treba da je od nekih 12.7 V do max malo preko 14. Izmeri i sa ukljucenim i sa iskljucenim svetlima. Proveri i punjenje akumulatora, trebalo bi da bude malo ispod 14 volti. Probas i na leru i na malo vecim obrtajima. Treba da je od nekih 12.7 V do max malo preko 14. Izmeri i sa ukljucenim i sa iskljucenim svetlima. tako je .. najbolje dva puta probati, pa si siguran ... NHF "fiat" ..... morao sam .. bilo je jače od mene .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, sa telefona slao pa se nesto zabagovalo, a nisam iskopao opciju da izbrisem sa telefona. :-D Popravljam kad sednem za komp ili neka neki od admina to ucine pre mene. :-) Hvala. A mozete zatim i ovu jer je OFF. Sorry jos jednom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam oba posta al nisam skapirao:) Jel ja treba da uzmem unimer i postavim ga kao ampermetar na minus klemu i tu minus zicu???Da vidim dal negde bezi struja?? Ili da ocitam napon na akumulatoru dok je motor iskljucen,pa onda na leru pa preko 2000 obrtaja,uporedim te dobijene brojke da bi otkrio jer nesto puni taj aku??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 20, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan treba da ga spojiš kao voltmetar ... jer trebaš izmjeriti napon, a ne struju ... plus na plus, a minus na minus .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan To na akumulatoru ok,al kako da proverim dal puni alternator? Isproveravacu to u subotu tek,tek tad mogu doci do unimera.Ko ga sisa do tad,okrecu mu se tockovi a lepo je vreme☺ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je showSad nece da ide dok ne upalim farove.Zaljubljujem se vise u mehaniki nego u voznju,svakako je zanimljivo posedovati ovako nesto☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 21, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam☺samo sam cekao ko ce to da napise,hahhha.Ma dobro,pametniji je od mene to ne osporavam,nego ne smen ni do prodavnice sad.Blam vise gurati ga po lokalu☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan IceBet vidi ovo, dobiješ sve za 200€ http://m.kupujemprodajem.com/Honda-MBX-125f-35571421-oglas.htm#mhs0-1469192401317 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brat,200€ ko kuca,i da imam odakle mi.Sad cu ga raskupusam ko budala novine,ima samo da brekce posle☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Deja vu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces:)Ma hteo sam ja da ga vodim kod doktora,ima tu neki blizu al poceo nesto ma ne znam,trt mrt,aj dovezi pa da pogledam tamo od ponedeljka reko evo sad cu,popodne A sad mi bzv da saljem opet Konstruktoru u Valjevo,mozda uspem da resim i sam,a neka glupost i sitnica JE 100 posto u pitanju.Neka masa.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Molim lepo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Raskupuso,vratio,nahranio jedno 3 ziliona komaraca,isto sranje i dalje negde zeza masa al ne nadjoh gde.Spajao minus klemu sa ramom,viljiskama,de nisam zavlacio. Al najbolje kad spojim sa sirenom,radi al varnici nesto pa sam odustao☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam se pohvalim jos jednom dogodovstinom☺ Salje mi Konstruktor preko Aks-a jedan zmigavac i deo maske mog motora.Aks vrati posiljku,iscepao im se navodno onaj deo gde pise ko je primaoc paketa. Sta ce,covek posalje opet al Bexom.Dodje danas kombi i eto ti ga na,NEMA PAKETA!!!!Izgubili ga,pokazivao neku rupu u kombiju kaze ispalo negde usput.Covek zamalo poce da place,seo,pa skace,lupa kombi,sutira.Eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 22, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drugar imao skuter,pao i otkacilo se nesto,neko crevce zvao me da mu pomognem da popravi.Izgoreo motor ostao samo ram,plamen suknuo u vis 3 metra Opravili smo ga samo tako.To je bilo nesto nezaboravno,posle smo se smejali do suza danima. Raskupuso,vratio,nahranio jedno 3 ziliona komaraca,isto sranje i dalje negde zeza masa al ne nadjoh gde.Spajao minus klemu sa ramom,viljiskama,de nisam zavlacio. Al najbolje kad spojim sa sirenom,radi al varnici nesto pa sam odustao☺ Кад ти опет падне на памет да сам чачкаш, сети се горњег поста Чим нема Лаконца, падају ти на памет ризичне идеје 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,al ja sad znam da ne sme se spajati masa sa sirenom jel je ova +.Samo dok ja sve naucim oce li motor da prezivi hahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8657 Napisano Jul 23, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Popravio sam kvar.Potukao sam se sa motorom na kraju,pustio mu koji direkt i sad je nasao masu.Prima gas i bez ukljucenih farova.Samo se sad na leru gasi kad ih ukljucim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...