pižon 240 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Eto mi prilike da kada odem do NS-a, cujem kako to zvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, gde su snimci? Čekam da vidim šta da radim, dal da otvaram fabrički ili nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Snimke zaboravi uzivo dok necujes nemozes imati pravu sliku kako se cuje :)Otvaranje je najbolji zvuk za male pare,ako imas novaca nemoj ni da razmisljas uzmi neki akrap,leo..Ja bi za te pare pre otputovao negde meni ovaj fabricki otvoren vise nego radi posao ja prezadovoljan..Ako si ns okolina uvek mozes cuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 4, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @nasaStvar 17-og na otvaranju sezone u BG-u mozes da odrzis koncert, da znamo sta nam je ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...