Spajk 828 Napisano Mart 26, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da aku ne puni i dosavsi do reglera primetio sam da se dzek i zice koje ulaze u njega tope i da imaju kratak spoj.. Zanima me mogu li nekako proveriti regler na stolu sa unimerom ili tek kad resim zice i dzek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 26, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je regler zavrsio karijeru..Sredis dzek,upalis motor i izmeris punjenje...Budi sretan da nisu vrisnuli namotaji.. Imam reglere..Nove ,polovne..Probaj.. Sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 26, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prvo treba odseći taj izgoreni konektor i lepo srediti kablove, premeriti faze, vezu sa plusom akumulatora, masu... ima tu dosta posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 27, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Vise srece nego pameti..promenili dzek i sve ok... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 27, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...