strugo 236 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba da menjam prednje plocice na gsxr 750 k3. interesuje me koje da kupim,znam da mi trebaju sinter,zanima me od kog proizvodjaca da uzmem- trebaju mi odlicne plocice,koje ce kociti, nem'' nameru da kocim ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Mart 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Originalne i ne razmisljas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koje idu fabricke, razmisljam se da stavim ap racing, ne znam ni sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Mirka goustrider kod gradic Pejtona ima radnju ima garazu I ima taj tip motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan slobodno stavi AP racing stintered, neces promasiti ja sam ih stavio prosle sezone osetno bolje koce nego prethodne koje su isto sintered bile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Mart 25, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam koje idu fabricke, razmisljam se da stavim ap racing, ne znam ni sam. Originalne: http://www.amazon.com/59100-35830-Suzuki-GSX-R750-Front-Brake/dp/B00HCNVK4I 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 25, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nedavno na srada 750 stavio TRW, sinter naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hodac 7 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 17 postova Lokacija: Donji Tovarnik Pecinci Motocikl: Kawasaki ZX10 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio HELL na sajmu. Nemam iskustvo sa njima, Interesuje me kakve su u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...